Steelseries Arctis 3 bluetooth gamer headset

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Steelseries Arctis 3 bluetooth gamer headset

Det bedste headset til Switch
Arctis 3 Bluetooth giver dig de bedste chatmulighed til Nintendo Switch. Bluetooth tilslutter trådløst til Nintendo-chats mobilapp, og den kabelbundne forbindelse sørger for lyden i spillet.

Ideel til Xbox
Tilslut din Xbox One-controller for at få lyd i højeste kvalitet, mens du bruger Bluetooth til Discord-chat og til at høre musik mixet ind fra din telefon og mange andre apps.

Perfekt til PlayStation
Arctis 3 Bluetooth tilslutter til din PS4-controller og kombinerer lyd i prisvindende kvalitet med den perfekte mikrofon til gaming samt muligheden for at svare på telefon- og VOIP-opkald, lytte til musik og meget mere via Bluetooth.

ClearCast-mikrofon
ClearCast-mikrofon er den ultimative mikrofon til gaming og gengiver din stemme helt klart med filtrering af baggrundsstøj.

S1-lyddriver
S1-højtalerens drivere er designet til at producere en detaljeret, balanceret lydflade med minimal forvrængning til dine spil, musik, film og meget mere.

Tilslut til alt
Bluetooth-forbindelsen og de to medfølgende kabler gør Arctis 3 Bluetooth til det perfekte headset, uanset om du spiller på Nintendo Switch, PlayStation, Xbox One, PC, VR eller din mobiltelefon.

Eksklusive AirWeave-ørepuder
Arctis-headsettet er udstyret med AirWeave-ørepuder i sportsmateriale, der holder dine ører kolde og tørre.

Skibrillebånd
Det eksklusive skibrillebånd følger konturerne perfekt over hele dit hoved og distribuerer vægten på behagelig vis, så du undgår belastningspunkter.

Letvægtsdesign
Fremstillet af stærke, ultralette materialer for maksimal komfort og holdbarhed.


Varenummer 100431725
ID 000000000086178901-EA
Model
  • Arctis 3
Hovedtelefon type
  • On-ear
Gaming tilbehør
  • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig