ROCCAT Kone Aimo gaming mus - sort

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

ROCCAT Kone Aimo gaming mus - sort

 • ROCCAT® Owl-Eye – optisk sensor - kompromisløs markørnøjagtighed med 12.000 dpi
 • Tommerfingerzone med tre knapper - hurtig kontrol med easy-shift[+]™-knap
 • 32-bit arm mcu + indbygget hukommelse - giver hurtig makrolagring og -udførelse
 • Rgb-belysning i flere zoner - hver zone kan konfigureres uafhængigt
 • Overlegen ergonomi - klassisk Kone-form, som giver maksimal konfort
 • Distance control unit - færre løft giver større præcision
 • Aimo-lyssystem med - intelligent belysning, som harmoniseres på tværs af enheder 
 • 4d-titan-hjul - fire retninger med avanceret vippeteknologi
 • ROCCAT® swarm - omfattende driver- og softwarepakke
 
ROCCAT® Kone Aimo – RGBA-gamingmus med intelligent tilpasning
Med et slående design og supermange funktioner kanaliserer Kone Aimo på triumferende vis arven efter forgængeren. Den originale Kone kom på markedet i 2007, blev født som det første ROCCAT®-produkt og satte nye standarder i branchen med de banebrydende innovationer. Kone, med ROCCATs signatur-know-how sammen med input fra næsten 30.000 gamere og Kone-fans, fortsætter 10 års rige traditioner. Den har forfinet ergonomi med forbedret forskelle på knapper, men det, der gør den til en ener, er de to RGBA-lysindikatorer, der drives af det helt nye intelligente Aimo-belysningssystem plus den responsive og bemærkelsesværdige præcise optiske Owl-Eye-sensor. Kone Aimo rejser i sandhed med med lysets hastighed.
 
Aimo-belysning*
Hvor den originale Kone gjorde indtryk som den første mus med belysning i flere farver med de to lysstriber, fordobler Kone Aimo det til fire og tilføjer et lysende musehjul for at bringe fremtiden for belysning til nutiden. Living light-systemet drives af Aimo og reagerer intuitivt og organisk på brug og leverer banebrydende belysningsscenarier, som er nemme at konfigurere, reaktive og frem for alt flydende, som man får en oplevelse på et helt nyt niveau.
 
Revideret til perfektion
Kone Aimo tager den elskede ergonomi fra Kone-forgængeren og raffinerer den, så man får et nyt og endnu højere niveau af komfort og kontrol. Med 10 års erfaring fra forgængerne er udformning og funktioner blevet perfektioneret til spillere med middelstore til store hænder. Følelsen af Kone Aimo i hånden er ikke bare en mus, men en spiloplevelse på højt plan med en bred og dyb arv.
 
ROCCAT® Owl-Eye – optisk sensor
Owl-Eye er den spændende nye optiske sensor fra pixart, som er modificeret efter ROCCATs® høje og strenge standarder. Den er inspireret af naturen og har en ægte og responsiv følelse, som man straks genkender. Sensoren kan konfigureres med hensyn til den banebrydende dcu (distance control unit), som ROCCAT® har opfundet, hvor dpi kan justeres i trin af 100 dpi, fra 100 to 12000, selvom vi anbefaler et interval på 400-3000 dpi som værende optimalt.
 
Easy-shift[+]™-teknologi
Kone Aimo har en tommelfingerzone med tre knapper, som giver et nyt og endnu højere kontrolniveau. Den omfatter to brede knapper, som passer til alle størrelse hænder plus en ergonomisk lavere knap, som er indstillet til easy-shift[+]™ som standard. Easy-shift[+]™ er den verdensberømte duplikatorteknologi, som gør det muligt at tilknytte en sekundær funktion til musens knapper. Den er nem at programmere og giver mulighed for enkle kommandoer og komplekse makroer, hvilket udvider arsenal, så du kan reagere både hurtigt og effektivt i kampens hede.
 
ROCCAT® swarm
Swarm er softwareinkarnationen af ROCCATs fremtidssikrede filosofi. Du bliver dækket ind for alle relevante spilplatforme og -enheder. Det er et avanceret system, som holder styr på alle spil, apps og ROCCAT®-produkter på ét sted. Du får avanceret integration, der fungerer som en samlet driverpakke med et overblik over alle dine ROCCAT®-enheder. Sig farvel til flere bakkeiKoner – med swarm har du et sandt gaminghovedkvarter for hvert eneste våben i arsenalet.
 

Varenummer 100452092
ID 000000000087035521-EA
Trådløs teknologi
 • Nej
Computer tilkobling
 • USB kabel
Bevægelsesdetektor
 • Optisk
Bevægelsesopløsning
 • 12.000 dpi
Gaming tilbehør
 • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig