ROCCAT gamer musemåtte XXL

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

ROCCAT gamer musemåtte XXL

Roccat® Taito 2017 – Shiny Black Gaming Mousepad

Den opdaterede Taito 2017 er den eneste stofmusemåtte, der ikke går på kompromis med hverken hastighed eller kontrol. Den har en gummiunderside i ROCCAT®-blå, der giver overlegent greb og styring. Dens unikke, varmebehandlede Nano Matrix-overflade sikrer den perfekte balance mellem maksimal hastighed og ekstremt præcis kontrol. Du ved, hvad du får. Hver eneste gang. Den seneste generation af Taitoer har en optimal tykkelse på 3 mm og findes i fire størrelser: Mini, Mid, King og XXL-Wide. Der er taget hensyn til alle slags spillere – fra høj til lav følsomhed. Forbered dig på at træde ind i matrixen.

Forbedret stofoverflade.

Den gennemsnitlige musemåtte består af hårde, middelmådige fibre, hvilket resulterer i tilfældige musebevægelser, der kan være hurtige på Y-aksen end på X-aksen eller omvendt. Taito skiller sig ud fra mængden. Den er fremstillet af stofmaterialer af højeste kvalitet og har en varmebehandlet Nano Matrix-struktur, der skaber en en glat overflade, der er konsistent på begge akser. Den muliggør bevægelser i høj hastighed med uovertruffen kontrol. Uanset om fjenden er over dig, under dig eller til siderne vil Taito ikke skuffe, når du angriber.

Optimeret greb og størrelse

Uanset hvordan du sigter – med lav eller høj følsomhed – er der en Taito til dig. Taito XXL-Wide er den største i serien med sin enorme størrelse på 900 mm X 330 mm. Den næststørste løsning i serien er Taito King-Size med en størrelse på 455 mm X 370 mm. Derefter følger Mid-Size på 400 mm X 320 mm. Og endelig er der til sidst Mini-Size på 265 mm X 210 mm. Hver musemåtte har en tykkelse på 3 mm – den optimale tykkelse for spillere. Alle Taitoer 2017 har en skridsikker gummiunderside i ROCCAT®-blå, så du ikke behøver at bekymre dig om en ustabil musemåtte, når du går i kamp.

  • Varmebehandlet nano-mønster: Giver stilhed og komfort i kampens hede
  • Forbedret aksebevægelse: Nøjagtig x-y-balance og præcis kontrol
  • Gummiunderside: Giver sikkerhed og et godt greb
  • Holdbart materiale: Modstår alle belastninger

 

 

 

 


Varenummer 100426613
ID 000000000085071001-EA
Gaming tilbehør
  • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig