HP Pavilion Gaming Keyboard 500

Ikke på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

HP Pavilion Gaming Keyboard 500

Maksimer dit potentiale med et mekanisk tastatur, der er udviklet til at yde hastighed for hvert anslag. De røde switches resulterer i lynhurtige responstider for hvert et tryk på tasterne – og løfter dit arbejde og spil til et uforligneligt niveau.

Røde mekaniske switches: 
Røde mekaniske switches giver ikke kun de blødeste tasteanslag, de giver dig mulighed for at handle hurtigt i stilhed.
 
Sæt lys på dit spil: 
LED-bagbelysning forhindrer ikke kun fejltastning, men giver et flydende tastaturdesign. Derudover har du fire farveindstillinger at vælge mellem, så lysoplevelsen er helt op til dig.
 
Alle taster registreres:
Anti-ghosting med n-key rollover sikrer, at uanset hvor hurtigt og vanvittigt du gør dit næste træk, registreres hvert enkelt tryk på tasterne.
 
Styr musiknumre og lydstyrke:
Tilpas lydstyrken, eller spring til din yndlingssang uden at afslutte. Med funktionstaster til mediekontrol har du mulighed for at skifte, mens du spiller.
 
Spil uden afbrydelser:
Spilafbrydelser er ødelæggende for din succes. Forebyg dem ved at aktivere funktionstasten til spiltilstand, så alle processer i baggrunden bliver, hvor de er – væk fra dit spil.
 
Tilpasset komfort:
Konkurrer behageligt med 2-vejs justerbare ben, der lader dit håndled hvile i en afslappet, naturlig stilling

Varenummer 100456756
ID 000000000087351121-EA
Nummertastatur
  • Ja
Gaming tilbehør
  • Ja
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig