Creative Sound BlasterX Katana gaming højttaler

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Creative Sound BlasterX Katana gaming højttaler

Opkaldt efter sværdet så teknologisk perfekt i struktur og så krævende i sin skabelse, Sound BlasterX Katana udviser den samme slanke raffinement og formidabel styrke i sit design og lydstyrke. I en klasse for sig, Katana passer lige under din skærm med en slankhed, der er uovertruffen af andre såkaldte gaming “lydbjælke”, og er udstyrte ned og forstærket af vores prisbelønnede multi-core lyd-DSP, hvilket gør den til verdens første sande UMAS (Under Monitor Audio System). 
 
Desuden har Sound BlasterX Aurora Reactive belysningssystem, en serie af 49 programmerbare LED lyser foret fra kant til kant af Katana's kabinet, hvilket udgør den perfekte supplement til fuldt ud at optimere og tilpasse opsætning af din pc og dit skrivebord.
Katana giver dig en fordybende lydoplevelse til dit spil og dine film med BlasterX Acoustic Engine og Dolby Digital 5.1 Decoder. Dette lydsystem inkarnerer den perfekte kombination af vores mest kraftfulde 24-bit høj opløsning DAC og sofistikerede system med 5 enheder. 
 
Indeholder et tri-forstærket design, hvor de 5 enheder er individuelt drevet af DSP-kontrollerede forstærkere, Katana giver ultra-præcis lyd i hver del af lydspektret. Udstyret med et væld af tilslutningsmuligheder, kan du stole på, at Katana er en af de mest alsidige og mest kraftfulde højttalere, som du nogensinde kommer til at opleve på dit skrivebord.
 
Aurora Reactive belysningssystem: Oplys din opsætning
Katana inkorporerer Aurora Reactive belysningssystem, hvor det basis er foret med 49 programmerbare LED-lys fra kant til kant. Ligesom hvert japanske sværds unikke hamon, kommer Aurora Reactive belysningssystemet med 16,8 millioner farver, så du kan tilpasse dine omgivelseslyseffekter til at skabe din egen unikke profil, der hæver din gamings- og filmoplevelse
 
 
 

Varenummer 100433120
ID 000000000086301581-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig