Garmin Jonathan Adler Palm Beach Trio Vivofit 2

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Garmin Jonathan Adler Palm Beach Trio Vivofit 2

Vis din stil frem med vores Jonathan Adler + Garmin kollektion af remme, som kan bæres af både mænd og kvinder, til vívofit-serien af aktivitetstrackere.

Jonathan Adlers fokus på formfuldendt håndværk og uærbødig luksus tilføjer stil, håndværk og glæde til vores produkter i verdensklasse, som man kan have på, og som er vigtige for vores kunders aktive livsstil. Jonathans livsstil-brand - som spænder over et væld af kategorier - skaber trendy stil med signaturmønstre, som passer rigtig godt til vores vívofit-designerremme med påtrykte mønstre.

Palm Beach-trioen består af 3 designerremme med påtrykt Jonathan Adler-mønster: pink (Nixon Square), orange (Nixon Octagon) og cyanblå (Sybil). Du skal blot tage "hjernen bag skønheden" ud - vívofit 2 modulet - og placere det i remmen for at blive veltrænet med stil. Se hele stilkollektionen for at finde den perfekte rem til enhver lejlighed.

Jonathan Adler + Garmin kollektionen tilbyder separate tilbehørsremme til den oprindelige vívofit og vívofit 2. Remmene er IKKE kryds-kompatible, så kontroller kompatibiliteten, før du køber.

Bemærk: Vivofit 2 medfølger ikke.


Varenummer 100244263
ID 000000000036307601-EA
Skærmstørrelse (fysisk)
  • 0
Passer til
  • Vivofit 2
Model
  • 010-12336-31
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig