Espressomaskiner

Er du vild med en dejlig stærk espresso, eller foretrækker du en af de mange kaffevarianter, hvor der tilsættes mælk? Vi har et bredt udvalg af espressomaskiner med hver deres funktioner, så du kan nyde din favoritkaffe, præcis som du vil have den. Tjek vores store udvalg lige herunder.

10 produkter

Specialbrygget kaffe i mange smagsvarianter til 1 eller 2 kopper.

2.199 kr. 3.674 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
7.999 kr.
Fuldautomatisk kaffemaskine
3.499 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
4.999 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
3.799 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
5.399 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
6.999 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
4.999 kr.
Fuldautomatisk espressomaskine
7.599 kr.
ECAM 23.120
6.299 kr.

Espressomaskine – bliv din egen barista

Danskerne er et af de folkefærd, som drikker allermest kaffe. Med et gennemsnit på fire daglige kopper er det ikke svært at gætte, hvorfor vores espressomaskiner er gået hen og blevet populære og virkelige sællerter. Hvis du, som mange andre, ikke kan forestille dig en dag uden at nyde en eller flere skønne espresso’er eller lækre cappuccino’er, så skulle du måske overveje at investere i en af vores fantastiske espressomaskiner. Vi har udelukkende kendte kvalitet-brands stående på hylderne, så du er altid garanteret et topprodukt.

Tre grunde til at vælge en espressomaskine

  • Findes i flere udgaver, design og størrelser
  • De fleste maskiner er forhåndsindstillet til at brygge den perfekte espresso og med et indstilleligt betjeningspanel, hvor du kan være med til at skabe dine egne, personlige kaffedrikke
  • Sig farvel til dyre caféregninger – og goddag til hjemmebrygget kaffe

Hvad skal jeg vælge?

Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved at eje sin egen espressomaskine. Det er dog en ikke helt ringe investering, og det handler derfor om at vælge præcis dén maskine, som passer til dig.

Da der findes et væld af modeller, kan det virke nærmest uoverskueligt at skulle finde frem til den helt rigtige. Det er dog ikke umuligt, men forudsætter, at du afdækker dit behov og de ønsker og krav, som du måtte have til din nye espressomaskine.

  • Funktioner: Ønsker du en manuel, semi-automatisk eller fuldautomatisk maskine? Skal du selv kunne justere f.eks. vandmængden og/eller programmere vandhårdheden, tilpasse kaffemængden efter kopstørrelse og/eller indstille kaffestyrken? Du kan tjekke den enkelte maskines funktioner under ”beskrivelse” og ”specifikationer”.
  • Udformning og design: Smag og behag er som bekendt forskellig. Der findes heldigvis mange forskellige maskiner, og uanset dine præferencer skal du nok finde frem til en løsning, der tilgodeser disse.

Køb din nye espressomaskine på føtex.dk

Vi gør et stort arbejde ud af at udvide og opdatere vores faste sortiment med det allernyeste. Du er derfor garanteret topprodukter fra førende brands, som f.eks. DeLonghi og Melitta.

Har du tjekket vores aktuelle udvalg og fundet frem til den espressomaskine, som du fremover skal bruge til at fremtrylle fantastiske smagsoplevelser til dig selv, familie og venner? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.

Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb, og at du får gratis levering, når du handler for over 1.000 kr.