Kapsel kaffemaskiner

 

Skal du ud og investere i en ny kaffemaskine? Og har du denne gang bestemt dig for at gøre som rigtigt mange andre – nemlig købe en af de fantastiske kaffemaskiner til kapsler, som er gået hen og blevet utroligt populære? Hvorfor så ikke tjekke vores store udvalg lige herunder?

 

8 produkter

Kapsel-kaffemaskine – nem og hurtig kaffebrygning

Det er ingen hemmelighed, at danskerne er vilde med kaffe. I løbet af et døgn drikker en dansker i gennemsnit fire kopper af den aromatiske drik. Det gør os til et af de mest kaffedrikkende folkefærd overhovedet. Morgenkaffe, eftermiddagskaffe, aftenkaffe, kaffe i pauserne på jobbet og i skolen, kaffe i bilen eller toget på vej til og fra arbejde eller uddannelsesinstitution. Det skorter med andre ord ikke på anledninger til at brygge sig en dejlig kop. Med en af vores kapsel-kaffemaskiner bliver kaffebrygning ikke nemmere.

Tre grunde til at vælge en kapsel-kaffemaskine

  • Stort udvalg af kvalitetsmaskiner – både helt enkle og med specialfunktioner
  • Nem og hurtig kaffebygning – minimal rengøring og vedligeholdelse
  • Stort udvalg af kaffe-, te- og kakaokapsler – mange smagsvarianter

Endnu en fordel ved en kaffemaskine til kapsler er, at den kan erhverves til en yderst fornuftig pris.

Hos føtex.dk bestræber vi os på altid at have et alsidigt udvalg af maskiner fra førende brands på markedet. På vores virtuelle hylder her i shoppen finder du f.eks.  Bosch Tassimo, NESCAFÈ Dolce Gusto, Philips Senseo og kapsel-kaffemaskiner fra Nespresso.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Smag og behag er som bekendt forskellig. I dag kan de fleste kvalitetsmaskiner brygge både en almindelig kop kaffe, kakao og te og fremtrylle specielle kaffevarianter, som espresso, café au lait, latte macchiato og cappuccino osv.

For at få det bedste resultat er det dog vigtigt, at du sørger for at håndtere din kaffemaskine korrekt.

  • Påfyld friskt vand til hver brygning – naturligvis fra koldtvandshanen
  • Tøm vandbeholderen efter endt brygning for at undgå belægninger og tilkalkning
  • Anvend udelukkende originale kaffe-kapsler af samme brand som din kaffemaskine
  • Tjek brugsanvisningen for informationer om rengøring og vedligeholdelse

Under ”beskrivelse” af og ”specifikationer” for hver maskine, finder du mange praktiske og nyttige informationer, som absolut er værd kigge nærmere på.

Køb din nye kapsel-kaffemaskine på føtex.dk

Hvad enten du vælger den ene eller den anden kaffemaskine, kan du se frem til mange dejlige kopper velsmagende og velduftende kaffe. Og så tager det under et minut at brygge en kop.

Det tager heller ikke lang tid at sende din bestilling afsted. Det gør du online på føtex.dk. Vi sørger så for, at din nye kapsel-kaffemaskine bliver leveret hjem til dig på din adresse.

Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb og ønsker at bytte eller returnere.