Grill året rundt med en bordgrill

Som ejer af en bordgrill vil du aldrig være afhængig af vejret, da du kan grille i alt slags vejr. Der er nemlig mulighed for at grille indenfor, hvilket må siges at være meget praktisk. En bordgrill er ganske rigtigt beregnet til at blive brugt i hjemmet, men grundet grillens kompakte design kan man sagtens tage den med sig under armen, hvis man skal en tur i sommerhus eller på besøg hos en god ven.

5 produkter
Panini grill
99 kr. 249 kr.
Severin kontaktgrill
599 kr.
Elektrisk grill 2000W
1.999 kr.
299 kr.
Grill kød og skaldyr på grillpladen
599 kr.

En bordgrill gør livet som grillmester til en leg

Som grillentusiast behøver du ikke at vælge mellem en bordgrill og en almindelig grill. Du kan nemlig sagtens købe begge grilltyper, hvis du sætter pris på at være dækket godt ind. En bordgrill er ikke desto mindre et godt supplement til en almindelig kulgrill eller gasgrill.

Tre gode grunde til at købe en bordgrill

  • Pladsbesparende
  • Billig løsning
  • Simpel betjening

En bordgrill er en pladsbesparende grill, som fylder betydeligt mindre end både gasgrill og kulgrill. Bordgrillen er så kompakt bygget, at den sagtens kan være i skabet ved siden af panderne og gryderne. Er du vild med grillmad, men rækker din økonomi ikke til en stor grill, så kan du med fordel købe en bordgrill, som er et billigt alternativ til traditionelle grill. En bordgrill koster fra få hundrede kroner. Det er ikke raketvidenskab at betjene en bordgrill, da den traditionelle bordgrill byder på et intuitivt design, hvor der ikke er noget at tage fejl af. De fleste bordgrill er desuden meget lette at rengøre.

Din nye bordgrill er kun få klik væk

Om du er på udkig efter en lille og billig bordgrill eller en mere eksklusiv en af slagsen, så kan du få dækket dine behov gennem føtex.dk, hvor vi præsenterer dig for et væld af brugervenlige grill. Du kan for eksempel købe en bordgrill fra OBH Nordica, Severin eller Melissa. Med en bordgrill fra et af disse brands er du garanteret en god handel. Når du skal finde din ideelle bordgrill, skal du helst vide, hvad du søger mht. størrelse, funktionalitet, design og andre vigtige faktorer. For let stegning og hurtig rengøring vil det altid være en god idé at købe en bordgrill med non-stick-belægning. Du bør desuden være opmærksom på forbruget.

Bestil en billig bordgrill på føtex.dk

Du får nu chancen for at forkæle dig selv med en billig og funktionel bordgrill fra føtex.dk. Her på siden kan du altid finde en række udvalgte bordgrill fra nogle af de mest populære brands på markedet. Se i samme ombæring nærmere på vores udvalg af gasgrill og kulgrill.