Brødristere & toastere

De fleste af os kan blive enige om, at ristet brød er lækkert, men det kræver også den helt rigtige brødrister at fremtrylle de gyldne, sprøde brødskiver. Vi forhandler de bedste brødristere fra Morphy, Melissa og OBH Nordica. Er du mere til toast, er der også råd for det. Vælg en klassisk toaster eller kast dig over de mange muligheder, som du får med en toaster fra Tefal. En Tefal Snack Collection toaster er nemlig det helt sublime valg, hvis du vil kunne lave mere end bare toast, da der kan købes ekstra plader til jernet, så det kan fremtrylle alt fra pirogger til donuts. Køb din brødrister og toaster her på føtex – så er du garanteret godt brød til alle måltider. 

27 produkter
650W
99 kr. 299 kr.
750 W
99 kr. 149 kr.
300 W
99 kr. 179 kr.
Flad
99 kr. 229 kr.
Stor risteflade
399 kr.
Indbygget bollevarmer
249 kr.
750 W - med slip-let
199 kr.
700W - 2 skiver
399 kr.
Toastmaskine og vaffeljern i et
749 kr.

Brødristere og toastere

Er du vild med toast eller ristet brød? Så køb en brødrister, toaster eller toastmaskine online her hos føtex.dk, så du kan riste lækkert brød morgen efter morgen. Du får hurtig levering og selvfølgelig fri fragt til butik, når du handler for minimum 300 kr. Bestil din brødrister eller toaster i dag!

De fleste af os kan blive enige om, at ristet brød er lækkert, men det kræver også den helt rigtige brødrister at fremtrylle de gyldne, sprøde brødskiver, hvis de skal blive vellykkede gang på gang fremfor at brænde på. Hos føtex.dk forhandler vi de bedste brødristere fra kendte mærker som Morphy, Exido, Melissa og OBH Nordica. Er du mere til toast, er der også råd for det. Vælg en klassisk toaster, eller kast dig over de mange muligheder, som du får med en moderne toaster fra Tefal. En Tefal Snack Collection toaster er nemlig det helt sublime valg, hvis du vil kunne lave mere end bare toast, da der kan købes ekstra plader til jernet, så det kan fremtrylle alt fra pirogger til donuts. Køb din brødrister og toaster her på føtex.dk – så er du garanteret godt brød til alle måltider. 

Mangler du andet udstyr til køkkenet? Udover brødristere har vi også et bredt udvalg af andre køkkenapparater, herunder blandt andet diverse blendere, elkedler, ismaskiner, saftpressere og håndmixere. Du har derfor rig mulighed for at få opgraderet dit køkkenudstyr, når du handler online på føtex.dk.
 

Køb en brødrister eller en toaster online hos føtex.dk

Står du og mangler en god brødrister eller toaster til at sørge for morgenbrødet eller sandwichen til frokost, så er det heldigvis nemt og hurtigt at købe din ønskede brødrister her på siden. Find din foretrukne brødrister eller toaster, og læg den derefter i kurven, og klik dig videre til betaling. Gennemfør din ordre, og lad derefter os klare det hårde arbejde. Vi pakker din valgte brødrister og sender den afsted så hurtigt som muligt, så du snart kan lave ristet brød så ofte, som du har lyst til. Udover ristet brød kan en brødrister også bruges til hurtig optøning af brød fra fryseren, og den er derfor særdeles smart at have stående klar på køkkenbordet i en snæver vending, når det skal gå lidt stærkt med maden.  

Hos føtex.dk får du fri fragt ved levering lige til døren, når du køber for over 1000 kr. Skal du alligevel forbi din lokale føtex for at handle inden for nærmeste fremtid, kan du dog også vælge at bestille din brødrister med levering til butik, så du selv kan afhente den der, når det passer ind i din hverdag. Ved levering til butik er fragten gratis ved køb for over 300 kr. Uanset hvilken leveringsmulighed, du vælger, får du altid 30 dages fuld returret på alle produkter, og du kan derfor trygt lægge din bestilling af brødrister online hos os. Bestil i dag! Vi glæder os til at se, hvilken brødrister du vælger og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt!