Køkkenmaskiner

Se vores store udvalg af køkkenmaskiner fra kendte mærker her på siden. Her har vi samlet et udvalg fra kendte mærker som KitchenAid, Kenwood, OBH og Bosch, der producerer kvalitetsprodukter til køkkenet. Er du vild med at lave mad, er en køkkenmaskine perfekt til dig, da den gør det nemt for dig at bage brød og kager eller røre en god fars. Tag derfor et kig på vores skarpe udvalg, hvor vi blandt andet kører tilbud på køkkenmaskine fra Kenwood. Du kan derfor gøre et kup, hvis du bestiller køkkenmaskiner med det samme – så leverer vi gratis til din dør!

16 produkter
4,5 liter stålskål
499,50 kr. 999 kr.

Med multifunktionsarm

529 kr. 1.049 kr.
6 liter stålskål
1.299 kr. 2.499 kr.
800W
1.449,50 kr. 2.899 kr.
Kraftig og kompakt køkkenmaskine fra Kenwood i flot, hvidt design
1.049,50 kr. 2.099 kr.
1.699 kr. 3.299 kr.
900W - 6,7 L skål - inkl. bagevægt
1.899 kr. 3.464 kr.
Skålstørrelse: 4,6 liter
3.199 kr. 6.399 kr.
Inkl. kødhakker
499,50 kr. 999 kr.
1500 W og 6 hastigheder
799,50 kr. 1.599 kr.
Fås kun online
1.289 kr.
Med kødhakker og blender
4.499 kr.

Køkkenmaskiner

Se vores store udvalg af køkkenmaskiner fra kendte mærker her på siden. Her har vi samlet et bredt udvalg fra mærker som KitchenAid, Kenwood, OBH Nordica og Bosch, der producerer kvalitetsprodukter til køkkenet. Du får tilmed fri fragt og hurtig levering, når du bestiller din nye køkkenmaskine online her hos føtex.dk.

Er du vild med at lave mad, er en køkkenmaskine perfekt til dig, da den gør det nemt for dig at bage brød og kager eller røre en god fars. Tilmed kan der tilkøbes et bredt udvalg af tilbehør til mange af vores køkkenmaskiner her i udvalget, så du kan samle flere funktioner i maskinen. Tag et kig på vores skarpe udvalg af køkkenmaskiner, og find den køkkenmaskine, der bedst opfylder dine behov. Vi har mange forskellige modeller i flere prisklasser, så uanset dit budget, kan du finde en god køkkenmaskine her hos føtex.dk. 

Køkkenmaskiner fra Kenwood og KitchenAid er klassikere, men der findes også mange andre gode køkkenmaskiner på markedet, blandt andet køkkenmaskiner fra Bosch og OBH Nordica. Går du op i designet, kan du passende gå efter den maskine, der æstetisk tiltaler dig mest, men når alt kommer til alt, er det selvfølgelig det indeni, der tæller allermest. Alle vores køkkenmaskiner er af høj kvalitet, men nogle kan lidt mere end andre, og prisen er også derefter. Gør derfor op med dig selv, hvad du primært skal bruge din nye køkkenmaskine til, og gå efter en køkkenmaskine, der opfylder disse behov.  

Mangler du andet udstyr til køkkenet? Hos føtex.dk har vi et bredt udvalg af alt fra stavblendere, saftpressere, håndmixere og ismaskiner til elkedler og brødristere fra kendte mærker med garanti for høj kvalitet. Gå aldrig ned på udstyr i køkkenet, hvis du vil have mest muligt ud af din madlavning. En alsidig køkkenmaskine er en god start, og du kan altid supplere med ekstra udstyr efter behov.
 

Køb din næste køkkenmaskine online hos føtex.dk

Det er ikke nødvendigvis nemt at vælge køkkenmaskine. Slet ikke med de mange muligheder, som du finder online her i sortimentet af køkkenmaskiner hos føtex.dk. Når du har taget en endelig beslutning, er det dog heldigvis nemt at lægge din bestilling. Læg blot din ønskede køkkenmaskine i kurven, og klik dig videre til betaling. Så klarer vi resten, og sender din køkkenmaskine afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi har fri fragt ved køb for over 1000 kr., og du får derfor oftest fri fragt på din køkkenmaskine – medmindre du selvfølgelig har fundet et rigtig godt tilbud på køkkenmaskine, der ikke kvalificerer dig til at få fri fragt, men som til gengæld sparer dig for en masse penge, som du i stedet kan bruge på at forkæle dig selv yderligere.

Bestil din nye køkkenmaskine allerede i dag, og få den til en god pris online her hos føtex.dk. Vi glæder os til at se, hvilken køkkenmaskine du vælger, og til at levere den til dig inden længe, så du snart kan tage din køkkenmaskine i brug for første gang!