Saftpressere & juicer

Der er intet som hjemmelavet saft og juice lavet på årstidens frugter, bær og grøntsager. Alt du behøver er en saftpresser eller juicepresser til at klare arbejdet for dig. Vi har et bredt udvalg af saftpressere, juicepressere og slowjuicere her på føtex.dk.

Saftpresser - Lav sund og lækker saft med en saftpresser

Hvad enten du mangler en citruspresser til at lave frisk appelsinjuice til søndagsbrunchen sammen med sprøde vafler eller er på udkig efter en mere avanceret saftpresser til at lave saft og juice af årstidens frugt og grønt, så finder du flere modeller at vælge imellem her på siden.
 

Tre grunde til at vælge en saftpresser:

  • Det bliver lettere at få indtaget de anbefalede seks stykker frugt og grønt hver dag
  • Det er let og hurtigt at lave lækker og sund saft og juice
  • Du får brugt den frugt og det grønt, der er ved at blive overmodent
     

Der er mange fordele ved at investere i en saftpresser, for ikke alene giver den et godt grundlag for en sundere hverdag, den kan også hjælpe med at minimere madspild ved at give dig en god måde at få brugt frugt og grønt, der er for kedeligt til at spise, som det er. Med den overmodne frugt får du en sød og god smag til din juice, der fungerer rigtig godt sammen med forskellige grøntsager.
 

Sådan vælger du den rigtige saftpresser

Der er stor forskel på, hvad en saftpresser kan og derfor også stor forskel på, hvad du skal vælge for at kunne lave den saft, du drømmer om. Kig efter:

  • Om du ønsker en model, der kun kan presse citrusfrugter eller en, der kan lave saft og juice af både frugt og grønt.
  • Om det skal være en saftpresser eller en slowjuicer.
  • Hvor meget plads du har i køkkenet – skal den stå fremme eller være let at pakke ud og væk.
     

Bestil din nye saftpresser i dag, og drik frisk juice hele sommeren igennem. Husk, at du altid finder et stort udvalg af varer og spændende tilbud hos os!