Sous vide & vakuumpakker

Ønsker du at lave kød, der er ligeså mørt, som du kender det fra restauranterne, men kan du ikke opnå helt det samme resultat på panden? Så er en sous vide den helt rigtige løsning for dig. Se vores udvalg på siden herunder.

Sous vide - Få perfekt tilberedte råvarer med sous vide

Der er ikke noget bedre end en god bøf – eller noget mere kedeligt end en, der er tør og sej. Men alligevel har vi allesammen været der, hvor selv de bedste udskæringer fra slagteren har fået for meget på panden og er blevet kedelige. Med en sous vide kan du gøre arbejdet meget lettere og resultatet meget bedre.
 

Tre grunde til at vælge en sous vide:

  • Du holder al saften inde i fødevaren
  • Der vil ikke længere være tilfælde af tørre og seje bøffer
  • Et perfekt resultat med en minimal indsats


Med en sous vide kan du både tilberede grøntsager og kød og andre råvarer og beholde al saften samt vitaminer og mineraler i råvaren. Det giver et mere velsmagende og sundere resultat, når du laver mad.
 

Sous vide maskine eller stang?

Du kan vælge mellem en sous vide maskine eller en sous vide stang. Sous vide maskinen er klart at foretrække, hvis du tit vil tilberede din mad i den og har plads til den. Sous vide stangen er mere pladsbesparende, men her skal du have en stor gryde ved siden af. Den kan du til gengæld bruge til andre ting også.
 

Sådan fungerer sous vide

Begge dele fungerer ved, at du vakuumpakker din fødevare og lægger den i vandbad. Maskinen eller stangen sørger for at råvaren tilberedes ved en konstant, lav temperatur. Det er altså en langtidstilberedning.

Temperaturen sættes til den kernetemperatur, du ønsker fødevaren, skal ende med at have. Denne temperatur bliver vandet ved med at have under hele tilberedningen. Det betyder, at råvaren aldrig vil kunne få en højere kernetemperatur end den ønskede, som du jo kan risikere, når du tilbereder i f.eks. ovnen.

Bestil din sous vide allerede i dag. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du altid 30 dages fuld returret hos føtex.dk.