Kombiovne

Mikro-, varmlufts- og konvektionsovn i ét? Det kan du få, når du køber en kombiovn på føtex.dk. En kombiovn er ganske enkelt genial, hvis du bor på lidt plads, eller du mangler en ekstra ovn, hvor du nemt og hurtigt kan lune brød eller optø rester fra fryseren. I en kombiovn får du både almindelige funktioner som mikroovn, varmluftsovn, konvektionsovn og grill, samt smarte optønings- og tilberedningsfunktioner til optøning af eksempelvis kød eller tilberedning af perfekte pomfritter. Hvad kan man mere ønske sig? Køb din kombiovn her på føtex.dk, og begynd at eksperimentere. Der er nærmest ikke grænser for, hvad der kan tilberedes med hjælp fra din nye kombiovn.

Endnu flere valgmuligheder her: Kombiovne på hvidevarer.føtex.dk

1 produkter
1950W - 10 programmer
1.599 kr.

Kombiovne

Har du minimalt med plads i dit køkken, eller har du blot brug for en ekstra lille ovn, der kan supplere den almindelige ovn, du har i forvejen? En kombiovn er et godt valg til dig, der har brug for en lille ovn, der kan lidt af det hele. Find din nye kombiovn online her på siden, og bestil den hjem med bare få klik!

Mikro-, varmlufts- og konvektionsovn i ét? Det kan du få, når du køber en kombiovn på føtex.dk. En kombiovn er ganske enkelt genial, hvis du bor på lidt plads, eller du mangler en ekstra ovn, hvor du nemt og hurtigt kan lune brød eller optø rester fra fryseren. I en kombiovn får du både almindelige funktioner som mikroovn, varmluftsovn, konvektionsovn og grill, samt smarte optønings- og tilberedningsfunktioner til optøning af eksempelvis kød eller tilberedning af helt perfekte pomfritter. Hvad kan man mere ønske sig? Køb din kombiovn her på føtex.dk, og begynd at eksperimentere. Der er nærmest ikke grænser for, hvad der kan tilberedes med hjælp fra din nye kombiovn.

Du finder et bredt udvalg af forskellige kombiovne online her på siden, hvor vi blandt andet kan tilbyde dig kombiovne fra kendte mærker som Daewoo og Whirlpool, der er garanter for kombiovne af høj kvalitet. Særligt hvis du er studerende, og bor på kollegie eller i ungdomsbolig, kan det blive nødvendigt med en lille kombiovn, der fylder minimalt, men som stadig har alle de funktioner, du kan kræve af en ovn i et køkken. 

Vil du have endnu flere valgmuligheder? Så se også vores udvalg af kombiovne her: Kombiovne på hvidevarer.føtex.dk


Køb din nye kombiovn online hos føtex.dk

Hos føtex.dk kan du være helt sikker på at finde en kombiovn, der passer til dine behov. Mangler du andet til dit køkken, udover en kombiovn, kan vi også være behjælpelige med det. Vi er blandt andet leveringsdygtige i både kaffemaskiner, køkkenapparater og hårde hvidevarer, for du skal ikke mangle noget, når du køber online hos os. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for, at du får et af landets højeste serviceniveauer, når du handler på føtex.dk. Vi tilbyder 30 dages fuld returret på alle produkter, billig fragt og hurtig levering. Faktisk kan du spare fragten, hvis blot du handler for minimum 300 kr. og vælger levering til butik. Du kan selvfølgelig også få sendt din nye kombiovn direkte til din bopæl. Bestiller du andet end kombiovnen, kan du spare fragten ved hjemmelevering, når du køber for over 1000 kr. Der er således flere fleksible muligheder for at få levering af din kombiovn, og du kan frit vælge den løsning, der passer dig bedst.

Find din nye kombiovn blandt vores mange modeller, og bestil den hjem i dag her fra føtex.dk. Vi glæder os til at se, hvilken kombiovn du vælger, og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt!