Philips HD6593/20 kaffemaskine

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Se hvor

Philips HD6593/20 kaffemaskine

Vælg mellem en kop, et krus eller en kande til deling

Den eneste 3-i-1-kaffemaskine til både filterkaffe og kaffepuder

  • 3-i-1 funktion til filterkaffe og puder
  • Lækkert cremalag i hver kop
  • Termokande for op til 7 kopper
  • TripleBrew-teknologi til både filterkaffe og kaffepuder

TripleBrew-teknologien sikrer, at hver eneste kop SENSEO® kaffe og hver eneste kande filterkaffe brygges til perfektion med det rette tryk, temperatur og vandmængde. Når du bruger kaffepuder, får du din kaffe hurtigt med et fint cremalag på toppen. Hvis du i stedet brygger en kande, løber vandet langsommere gennem filtertragten, så kaffens smag ekstraheres igennem længere tid. Det gør, at der frigøres mere aroma, og at smagen fra din yndlingsblanding fremhæves.

Termokande i rustfrit stål til 7 kopper filterkaffe
I termokanden i rustfrit stål kan du brygge kaffe til større selskaber på op til 7 kopper. Kanden holder på varmen op til to timer, og kaffemaskinen bruger derfor ikke unødig energi på at holde kaffen varm.

En kop eller et krus på under et minut
Med et enkelt tryk brygger du en kop eller et krus SENSEO® kaffe på under et minut. Vælg mellem en medium kaffepude til kop (120 ml) eller en stor kaffepude til krus (200 ml).

CremaPlus for et lækkert cremalag

Med SENSEO® kaffepuder kan du nyde den lækre følelse af crema i hver eneste kop. Når vander løber gennem bryggesystemet og ud i pipen, skabes det gyldenbrune, cremede skum. Cremalaget giver ikke kun kaffen en lækker konsistens, men indeholder også meget af kaffens karakter og aroma.

Kaffe efter anledning og smag
Med 3-i-1 funktionen brygger du nemt en kaffe, der passer perfekt til lejligheden. Hvis du bruger kaffepuderne til din kop eller dit krus, kan du vælge mellem Classic, Strong og Extra Strong. Kaffeblandingerne er omhyggeligt udviklet af SENSEO® for at passe til vores nordiske smagspræference. Vælger du i stedet at brygge filterkaffe, kan du vælge din yndlingsblanding.

Påmindelse om afkalkning
SENSEO® kaffemaskinen indikerer, når det er tid til afkalkning. Det er vigtigt at afkalke den for at bevare smag, funktion og maskinens lange holdbarhed. Det er blot at hælde SENSEO® afkalkningsvæsken i vandtanken og trykke på knappen.

En liters vandbeholder
Vandbeholderen på 1 liter gør det muligt at brygge en kande kaffe til op til 7 personer.
 

  • Med et fingertryk får du nybrygget kaffe
  • Med de tre knapindstillinger kan du nemt vælge mellem at brygge en kop, et krus eller en kande kaffe
  • Direkte automatisk slukning

Philips SENSEO® Switch 3in1 slukker automatisk, når den er færdig med at brygge, så du ikke spilder unødig energi. Desuden behøver du ikke at være bange for at glemme at slukke for den, når du forlader huset.

Testet over 10.000 gange for at garantere høj kvalitet

SENSEO® kaffemaskinen indikerer, når det er tid til afkalkning. Det er vigtigt at afkalke den for at bevare smag, funktion og maskinens lange holdbarhed. Det er blot at hælde SENSEO® afkalkningsvæsken i vandtanken og trykke på knappen.


Varenummer 100402674
ID 000000000078657501-EA
Effekt
  • 1.000 Watts
Indstilinger
  • 3
Antal kopper
  • 7
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig