Sony mobil

Sony mobil er kompakt teknologi, der giver dig hurtig adgang til internettet samt et godt kamera. Unik kvalitetsskærm sørger for den ultimative billede- og farvegengivelse. Oplev forskellige Android modeller fra Sony i det aktuelle udvalg på føtex.dk lige herunder.

Sony mobil – mere end bare en mobil

Du får adgang til en helt ny digital verden med en Sony mobil. Det slanke design med den fantastiske skærm gør de forskellige modeller nemme at have med overalt. Se film som i en biograf, eller se billeder i naturtro farver og med knivskarpe linjer. 
 

Tre gode grunde til at købe en Sony mobil:

  • Den er ideel til film og fotovisning
  • Du får en innovativ touchskærm
  • Har lynhurtig processorkapacitet
     

Film og foto bliver gengivet i højeste kvalitet på den unikke touchskærm. Høj processorhastighed giver dig ingen ventetid, når du surfer, streamer eller navigerer rundt i apps. 
 

Hvorfor er en Sony mobil et godt valg?

En Sony mobil er et godt valg på grund af det elegante design, den avancerede teknologi og den fantastiske billedkvalitet. 

  • Elegant designmobiltelefoner fra Sony er, uanset model, slanke og velproportionerede. Betjeningen foregår via den følsomme og hurtige OLED-touch screen, og de afrundede hjørner lader skærmen fylde hele overfladen. Vælg størrelse på skærmen efter, hvad du primært anvender din smartphone til: Film, foto eller internettet. 
  • Avanceret teknologi – den ultimative lyd og de bedste billeder konkretiserer en del af den avancerede teknologi, som Sony mobiler kan byde på. Op til 3 kameraer i én model tillader dig at indfange øjeblikket fra netop den vinkel, du ønsker. 
  • Fantastisk billedkvalitet – både fotos og film fremstår knivskarpt på en Sony mobil. Det brede display, der kendetegner Sonys modeller, tillader dig at se dine fotos og video i avanceret 21:9 format, mens film vises i det samme format, som de optages i. En unik biografoplevelse direkte på mobilen.
     

I vores udvalg finder du lækre mobiltelefoner fra Sony. Køb din nye Sony mobil i dag, og få glæde af hurtig adgang til nettet og biograflignende filmoplevelser. Se udvalget herover på føtex.dk.