Skærmbeskyttelse

Med panserglas på din skærm beskytter du den mod ridser, slag og andre skader. Du kan selv nemt og hurtigt montere det, og det ser stort set usynligt ud. Se udvalget af panserglas herunder.

Panserglas – pas på dine enheder

Du har altid din telefon på dig – næsten altid i hvert fald. I lommen, i armlænet i bilen, i rygsækken eller i hånden. Derfor er den også meget udsat for slag og ridser, eller du kan risikere at tabe den på et hårdt underlag. Skærmen er meget sårbar, så derfor skal du beskytte den mod skader med et panserglas. Det samme gælder din tablet.
 

Tre grunde til at bruge skærmbeskyttelse:

  • Giver beskyttelse mod slag, ridser og mod at blive knust
  • Det er let at sætte på, så du behøver ikke en professionel
  • Du kan ikke se det med det blotte øje, da det er helt klart


Det er dyrt at få repareret din skærm, hvis den er blevet knust, og du skal undvære den, mens den bliver lavet. Et panserglas kan du selv sætte på, og det går ikke ud over hverken berøringsfølsomheden eller udseendet på din skærm.
 

Hvilken slags skærmbeskyttelse skal du vælge?

Du kan få panserglas, der udelukkende er beregnet til at beskytte din skærm mod skader, men du kan også få panserglas med privacy-filter, og endelig kan du også få privacy-filter, som ikke beskytter din skærm mod skader.

  • Privacy-filter – Et privacy-filter beskytter mod nysgerrige blikke. Når du har privacy-filter på din skærm, vil personer, der står ved siden af, ikke kun se, hvad der sker på den. Men vær opmærksom på, at et privacy-filter ikke nødvendigvis beskytter din skærm mod skader.
  • Størrelse/mærke – Din skærmbeskyttelse skal naturligvis passe i størrelsen og formen til din telefon eller tablet. Nogle typer panserglas passer til flere forskellige typer telefoner. Men tjek i beskrivelsen af de enkelte produkter i udvalget herover, inden du klikker din nye skærmbeskyttelse hjem.

 

Find den skærmbeskyttelse, der passer til din skærm i udvalget her på føtex.dk, og få 30 dages returret