Soundbar og hjemmebiografer

Oplev følelsen af at sidde i din egen hjemmebigraf med en soundbar fra føtex.dk. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af gode soundbars fra kendte mærker, der garanterer dig en skarp lyd, når du afspiller dine yndlingsfilm. Tag et kig på vores udvalg og bestil den soundbar, der bedst matcher dine ønsker – så garanterer vi en sikker og hurtig levering til din privatadresse inden for få dage.

114 produkter
Pragtfuld bas uden ledninger
1.499 kr.
320 W - 2,1 kanaler - trådløs subwoofer
2.499 kr.
Creative Woof 3 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetooth - guld
360 kr.
Udgangseffekt 80W
999 kr.
HP LCD Speaker Bar - Højttaler - for HP 100, LA1905, LA22, LE19, ZR22, ZR24, ZR30; DreamColor LP2480; Smart Zero Client t410
596 kr.
Creative T15 Wireless - Højttalere - trådløs
483 kr.
HP S4000 - Højttaler - til transportabel brug - 1.5 Watt - blink pink - for Envy dv6; ENVY x360; Pavilion 15; Pavilion TouchSmart; Pavilion x2; x360; Spectre x360; x2
78 kr.
Creative Sound Blaster FRee - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetooth - USB - sort
744 kr.
200W
1.999 kr.
Urban Revolt Fiësta Plus Wireless Party Speaker - Højttaler - til PA-system - trådløs - 40 Watt
1.173 kr.

Er du vild med film, og elsker du stemningen, når du ser film i biografen? Med en soundbar kan du skabe din egen biografoplevelse hjemme i stuen eller dedikere et helt rum i hjemmet til at være hjemmebiograf. En soundbar lader dig opleve lyden fra filmen mere intenst, hvilket skaber den autentiske oplevelse af at sidde i din egen private biograf derhjemme. Er du filmelsker, får du derfor helt sikkert en bedre filmoplevelse med en soundbar.  


Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af forskellige soundbars til alle behov samt diverse ekstraudstyr til at skabe den perfekte biografoplevelse hjemme hos dig selv. Tag dig god tid til at gå på opdagelse blandt de forskellige produkter, og find dine favoritter blandt vores soundbars. Herefter kan du nemt bestille din nye soundbar med surround sound hjem med blot få klik online her på føtex.dk, hvor vi har samlet alt, hvad du har brug for til at bygge din egen hjemmebiograf op med få midler.


Se også vores brede udvalg af anden elektronik her hos føtex.dk. Vi har blandt andet et bredt udvalg af alt fra anlæg og højttalere til fladskærme, TV ophæng og TV tilbehør. Du behøver derfor aldrig at gå ned på god lyd og knivskarp kvalitet, når du handler online hos føtex.dk.

Køb soundbars og surround sound online hos føtex.dk
Drømmer du om at skabe din egen hjemmebiograf med plads til masser af hygge og film i bedste kvalitet? Så er der ikke langt fra drøm til virkelighed med soundbars og surround sound fra sortimentet her hos føtex.dk. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge for at få drømmen om en hjemmebiograf til at gå i opfyldelse, og det behøver slet ikke at koste dig en bondegård. Hvilke produkter fra sortimentet, du vælger – ja, det er helt op til dig, og du kan komme langt for blot få midler. Start med at vælge en soundbar fra udvalget her på siden. Så er du allerede godt på vej.


Køb din soundbar online hos føtex.dk, hvor du får fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. Vi giver dig samtidig hurtig levering og 30 dages fuld returret, når du handler hos os. Det bliver ikke meget nemmere at sammensætte din egen hjemmebiograf med formidabel lyd og et knivskarpt billede. Tag processen lidt ad gangen, eller køb alt udstyret til din hjemmebiograf samlet. Vi glæder os meget til at se, hvilke produkter du vælger, så bestil i dag! Så leverer vi så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan komme i gang med at skabe din hjemmebiograf fra bunden.    
 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand