Film & TV-Serier

Film og TV-serier

De fleste mennesker kan lide film af den ene eller den anden slags. Uanset hvilken genre, du foretrækker, vil vi gerne garantere dig, at du finder film for enhver smag online her hos føtex.dk, hvor vi har samlet et bredt udvalg af film til både børn og voksne i alle aldre. Bestil dine film her, og få fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. 


Vores sortiment af film råder over både de nyeste danske og internationale film og tv-serier samt diverse gode, gamle klassikere. Om du er til action, romantisk komedie, thriller, comedy, tegnefilm, gyser eller dokumentarfilm, kan du derfor finde nye film til samlingen online her hos føtex.dk. Vi har blandt andet et bredt udvalg af Disney-film med alle de kendte og elskede figurer, som både børn og voksne vil finde stor glæde i. Tag dig god tid til at gå på opdagelse i vores sortiment af film, og bestil de film hjem online, der falder i din smag. 
Både film på DVD og film på Blu-Ray kræver det helt rette udstyr at afspille. Husk derfor også at købe et TV i knivskarp kvalitet samt en dvd- eller blu-ray-afspiller, der kan afspille alle dine mange film. Herefter er det blot at sætte din ønskede film på og sætte dig godt til rette de næste par timer.
 

 
771 produkter
DVD eller Blu-ray
119 kr. 139 kr.
Fås i 2 varianter
DVD
119 kr. 129 kr.
DVD eller Blu-ray
99 kr. 129 kr.
Fås i 2 varianter
DVD, Blu-ray eller Blu-ray UHD
99 kr. 129 kr.
Fås i 3 varianter
DVD eller Blu-ray
99 kr. 139 kr.
Fås i 2 varianter
DVD eller Blu-ray
119 kr. 139 kr.
Fås i 2 varianter
DVD
49,95 kr.
DVD eller Blu-ray
129 kr. - 139 kr.
Fås i 2 varianter
Blu-ray
139 kr.
DVD eller Blu-ray
129 kr. - 139 kr.
Fås i 2 varianter
DVD eller Blu-ray
129 kr. - 139 kr.
Fås i 2 varianter

Køb dine film online hos føtex.dk
Film trækker os væk fra hverdagens trommerum og tager os til nye verdener, hvor vi præsenteres for nye perspektiver og historier. Film taler til vores følelser og lader os begejstres, sørge, skræmmes eller giver stof til eftertanke. Derfor er film fantastiske, og her på føtex.dk finder du alle de film, du overhovedet kan ønske dig, samlet på ét sted. Bestil én film, eller bestil mange. Vi har fri fragt til din nærmeste føtex ved køb for over 300 kr., så det kan godt betale sig at bestille en god bunke spændende film hjem og derved spare fragten ved selv at hente, når du alligevel er ude for at handle ind til aftensmaden. Så kan du glæde ungerne – eller dig selv – med en god film eller to efter spisetid.
 

Hos føtex.dk er der ikke langt fra tanke til køb. Læg blot dine ønskede film i kurven, og klik dig videre til betaling, hvorefter du kan gennemføre din ordre. Så pakker vi dine film hurtigt og sikkert og sender dem afsted til dig, imens du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til at modtage dine mange nye, spændende film på DVD eller Blu-Ray. Mangler du flere film, kan du altid lægge en ny bestilling online hos os, og vi glæder os altid til at se, hvilke film du vælger denne gang! Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at sende din film afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt!