Chokoladejulekalender

Sørg for julestemningen med en skøn og personlig julekalender meget eget billede. Vælg mellem 5 personlige julekalendere med foto: Chokoladejulekalender, Fotokalender med 25 billeder, Julekalender med Ferrero Rocher, Julekalender med Kinder og en Lav-selv-julekalender.

Julekalendere med billede – køb dem her!

Kunne det ikke være rart at være i god tid med nogle af juleforberedelserne i år? Julen nærmer sig med hastige skridt, og lige om hjørnet lurer december måned med al sin travlhed og hygge, juleforberedelser og den søde forventning…
 

Køb en anderledes julekalender i år både til børnene, til din kæreste, dine gamle forældre eller til vennerne, kollegaerne…. Lav din helt egen julekalender med foto i, det er en utraditionel julekalender, men meget sød og personlig. 
 

Vælg mellem forskellige slags varianter. Her er både til slikmundene, til romantikerne og til de sentimentale. Giv julekalenderen det tvist af stemning, du synes, den skal have ved selv at vælge design, type af billeder mv. Nogle af varianterne fås i 2 størrelser.
 

Vælg mellem disse 5 personlige julekalendere med foto:

  • Chokoladejulekalender med dit eget foto på forsiden og børnevenlig mælkechokolade inden i. denne variant fås i 2 størrelser.
  • Fotokalender med 25 billeder: Dit eget billede på forsiden og bag lågerne. En fotooverraskelse til hver dag i nedtællingen til juleaften!
  • Julekalender med Ferrero Rocher chokolader og et af dine egne billeder på forsiden. De voksne skal også have en chokoladejulekalender. Fås i 2 størrelser, så der er til både en lille og en stor slikmund
  • Den ultimative chokoladejulekalender til børn og barnlige sjæle: Julekalenderen med forskellige Kinder mælkechokolader. Fås i 2 størrelser
  • Lav-selv-julekalender med dit eget billede på og 24 tomme låger. Er du god til at finde på små, sjove dimser og ting og sager? Så er det denne julekalender, du skal vælge. Gør den endnu mere personlig med et billede, du selv har valgt, på forsiden. Måske skal det være et billede af dig og den person, julekalenderen er til?


Uanset hvilken kalender du vælger, skal du følge de samme skridt til at få den lavet. Det er ganske nemt, se blot her: 
 

Sådan bestiller du din fotokalender:

  1. Vælg den type kalender du vil have og upload det/ de billeder, der skal være på den
  2. Vælg tekst, farver osv. fra vores designskabelon
  3. Se et preview før du endeligt beslutter dig
  4. Læg i kurv, færdiggør din bestilling og glæd dig!

 

En julekalender er den søde nedtælling til juleaften, som alle børn elsker. Det er en tradition, at børene i familien får en julekalender, så de hver morgen frem til 24. december åbner en låge og lukker op til en lille overraskelse. Traditionelt set har det været chokolade, med nu er det altså også muligt at personliggøre julekalenderen med fine billeder både på forsiden af kalenderne og inden i. 
 

Ønsk også kunderne glædelig jul fra din virksomhed med en fotojulekalender! Placér dit logo eller billede af virksomhedens hovedsæde på forsiden og bestil den med lækre Ferrero Rocher chokolader inden i. Husk på at du også kan tilføje et ’Glædelig jul’ eller en anden lille hilsen på kalenderen i vores designskabelon. Så kan du være sikker på, at dine kunder sender dig en venlig tanke mindst én gang om dagen i december! 
 

Uanset hvem den er til, kan du bestille dine kalendere med foto online her. Så er du fri for at gå i forskellige supermarkeder for at finde præcis den julekalender, junior vil have i år. Du slipper for at stå i kø med en masse mennesker efter en lang dag på arbejde, hvor du bare gerne vil hjem og slappe af. Vi leverer en julekalender i god kvalitet, med billeder med skarpe, klare farver og fyldt med lækker kvalitetschokolade. Køb årets julekalender online her og brug december måned på alle de andre ting man skal forberede og planlægge til den hyggeligste aften på hele året. 


Rigtig glædelig jul!