Invitationer med foto

Mangler du de perfekte invitationer til årets fest, hvad end det er bryllup, konfirmation eller noget tredje? Så lav personlige invitationer med dine egne fotos på føtex.dk.

Personlige kort og invitationer med foto

Skal du holde fest, eller er du blevet inviteret til en festlig begivenhed? Gør noget særligt ud af dine invitationer eller det kort, du giver, med føtex Fotoservice. 

Med føtex Fotoservice kan du lave personlige kort eller invitationer med dine egne fotos. Til kortet eller invitationen kan du også skrive en personlig hilsen til modtageren, så den passer til den specifikke anledning. Du kan se og bestille de flotte kort her. 

 

Vælg kort og tema 

Hos føtex finder du et stort udvalg af forskellige designskabeloner til dine kort, som du kan benytte til enhver anledning. Du behøver ikke en bestemt anledning til at designe dit eget kort eller lave en invitation, men der er visse anledninger, hvor det især er oplagt at kræse lidt ekstra med et personligt kort eller invitation:

 • Barnedåb
 • Konfirmation
 • Bryllup
 • Fødselsdag 

 

Design dine egne invitationer 

 

Vælg det format, der passer til dig

Udover du kan vælge mellem en masse forskellige designskabeloner, kan du også vælge en bestemt størrelse på dit kort eller invitation. 

Vi tilbyder et udvalg af ni korttyper, der kommer i sæt á 10 styks inklusiv flotte kuverter. Det betyder, at du blandt andet kan vælge følgende populære formater til dine kort:

 • Enkelt eller dobbeltsidet 
 • Postkort
 • Klassiske foldekort
 • Foldekort i høj- eller tværformat

 

Se alle vores korttyper

 

Så nemt er det at bestille

Det er både nemt og hurtigt at bestille dine kort - og det er op til dig, om du foretrækker at bestille dem online eller via den gratis bestillingssoftware. Vælger du softwaren, får du dog lidt flere designmuligheder.

Når du vil designe dine personlige kort og invitationer, skal du gøre følgende:

 1. Vælg format, korttype og eventuelt tema
 2. Indsæt dit billede
 3. Indsæt en personlig hilsen
 4. Pynt eventuelt med rammer, skygger eller forskellige clip-arts 
 5. Bestil dine kort eller invitationer 

 

Alt, du skal gøre, når du modtager dine kort eller invitationer, er at indsætte adresser og sende dem afsted. Nemmere bliver det ikke at sende en personlig indbydelse eller kort.