Julekort med dine billeder

Du kan finde mange fine, færdigproducerede julekort, som gør det, de skal. Men hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dine julekort i år, så skal du lave julekort, hvor du indsætter dine egne billeder.

Design dine egne personlige julekort 

Hos føtex kan du designe dine egne personlige julekort ud fra ni forskellige typer af kort. Alle kort fås i sæt á 10 styks inklusiv flotte kuverter. Fælles for julekortene er, at du kan sætte dig eget unikke præg med billeder og tekster, uanset hvilken type kort du vælger. Bestil dine julekort her. 

 

Sådan laver du dine julekort 

Det er både enkelt og simpelt at bestille og designe dine julekort hos føtex. Du kan enten gøre det via CEWEs gratis bestillingssoftware eller bestille online. Vælger du softwaren, får du dog lidt flere designmuligheder. 

Måden, du designer julekortene på, er let og kreativ - nu starter det sjove nemlig: 

  1. Vælg et billede eller en skabelon
  2. Pynt med rammer, skygger eller forskellige clip-arts 
  3. Tilføj farver
  4. Indsæt din personlige hilsen
  5. Vælg modtager 

 

Design dine egne julekort 

 

Spred ekstra juleglæde 

Ønsk gladelig jul til dine nærmeste med et personligt julekort. Det vil sprede glæde hos både venner og familie - og det er helt sikkert noget, der varmer i en kold tid.

Mange har en fast tradition om at sende en hilsen i juletiden, men hvorfor ikke pifte den op og gøre den mere personlig? Uanset om julehilsenen skal være lang eller kort, finder du en skabelon, der passer til den julehilsen, du gerne vil sende.

 

Send en julehilsen digital 

Der er noget særligt ved et fysisk julekort, du kan stille på en karmin over julesokken. Vi lever dog i en digital tid - og det har vi taget højde for, hvis du gerne vil sende et julekort direkte fra vores gratis app.

Download CEWEs app 

Hent app'en, indsæt dit billede og tekst på kortet, indtast adressen og vælg modtageren - så bliver det ikke nemmere at ønske god jul med en personlig julehilsen.

Rigtig god jul.