konfirmationsinvitationer

Skal du indbyde til konfirmation? Her kan du selv lave indbydelserne med dine egne billeder

Konfirmationsinvitationerne er en af de første ting, du skal have styr på, når du indbyder til konfirmation.  Læs med her om hvad vi tilbyder, og hvad du skal være opmærksom på, når du selv laver dine indbydelser.
Vil du gerne give dine gæster en unik og personlig invitation? Og vil du gerne have, at den bliver så flot, at den med garanti får en plads på køleskabet, og gæsterne dermed ikke glemmer alt om den? Så er det her hos os, du skal lave dine egne invitationer.

 

Hjemmelavede konfirmationsindbydelser eller færdigtrykte?

Nogle mennesker foretrækker at springe over, hvor gærdet er lavest og køber færdigtrykte indbydelser til forårets store fest. Dette kan der være flere årsager til. Nogle konfirmander og deres forældre går simpelthen ikke så meget op i det, men vil måske hellere bruge deres krudt på andre ting i forbindelse med konfirmationen. Andre mener måske ikke, at deres kreative evner rækker til DIY konfirmationsindbydelser, selvom de måske gerne ville have det. Her kommer vi ind i billedet!

 

Lav dine egne konfirmationsinvitationer her

Her kan du selv lave dine indbydelser til festen, og du bestemmer også selv, om du vil lave dem via en designskabelon, eller om du vil lave hele indbydelsen selv helt fra bunden. Der er mange muligheder, og vi tilbyder flere værktøjer til at designe dine konfirmationsindbydelser. Du kan vælge mellem flere typer kort og designs, forskellige farver, rammer og tekstformater. Og som noget helt særligt kan du uploade dit eget pletskud af den unge mand elle unge pige, der skal konfirmeres, på kortet. Du kan sætte et billede af hovedpersonen på forsiden af kortet, eller du kan vælge flere billeder, det er op til dig, hvad du synes, er pænest.

Du kan både lave invitationerne direkte på vores side, eller du kan downloade vores prisbelønnede software, der giver dig rigtig mange designmuligheder.

 

Forslag til konfirmationsindbydelser

Når du skal til at i gang med at lave indbydelserne til konfirmationen, bør du gøre dig nogle tanker om, hvilken stil, du gerne vil ramme i indbydelsen. Skal den være sjov og uhøjtidelig? Eller klassisk og måske en lille smule formel? Husk at inddrage konfirmanden i dine overvejelser, så I er enige..
Vær opmærksom på at der er visse relevante ting, man skal huske at have med i invitationen. De vigtigste er disse:

  • Hvem er invitationen til?
  • Hvad er anledningen?
  • Hvem er indbydelsen fra?
  • Hvor og hvornår skal det foregå? (Husk her både adresse på kirken, hvis gæsterne er inviteret med her, og på stedet, hvor festen holdes)
  • Hvilken dato vil du gerne have svar på indbydelsen?
  • Skal der være en ønskeliste fra konfirmanden inkluderet?

 

Hvis du har alle disse ting på plads på din konfirmationsindbydelse, er der ikke noget at være ti tvivl om for de indbudte. Så skal du bare vente på svar, så du ved hvor mange mennesker, der kommer til fest.

 

Se også vores andre kort med dine billeder trykt på

Det ser rigtig fint ud og giver en rød tråd, hvis I også laver menukortet og bordkortene med jeres egne billeder trykt på. Det kan igen være et foto af konfirmanden eller andre af jeres egne flotte billeder.

Afrund hele konfirmationen med alle dens forberedelser, gæster, glade stunder og stemningsfulde begivenheder med at lave en CEWE FOTOBOG med alle de flotte billeder.

Rigtig god fornøjelse med at lave dine fotoprodukter og hav en dejlig konfirmation!