Fotobøger

Fotobøger gør det nemt at forevige dine bedste stunder. I en CEWE FOTOBOG bliver dine billeder trykt i en rigtig bog. Du bestemmer selv, hvordan bogen skal se ud, og hvilke billeder og tekster du vil have med i din fotobog.

Fotobøger

Fotobøger gør det nemt at forevige dine bedste stunder. I en CEWE FOTOBOG bliver dine billeder trykt i en rigtig bog. Du bestemmer selv, hvordan bogen skal se ud, og hvilke billeder og tekster du vil have med i din fotobog.

Lav din egen fotobog. Vil du gerne gemme dine minder, så du kan genopleve dem gang på gang? En måde, hvor du nemt kan tage dem frem og nyde dem igen og igen? Så skal du lave en CEWE FOTOBOG. Fotobogen bliver lavet i vores gratis software, hvor du har uanede muligheder for at designe din helt eget, unikke fotobog med dine personlige billeder trykt direkte på siderne. Vælg mellem flere størrelser og formater samt forskellige typer indbindinger og fotopapir. Alt er i absolut bedste kvalitet, for vi vil gerne passe godt på dine minder.

Design din egen personlige fotobog

Med en fotobog kan du til enhver tid gense de minder, der betyder noget særligt for dig. Du kan endda give fotobogen et personligt særpræg. Du bestemmer, hvordan bogen skal se ud, hvilke billeder den skal indeholde og hvilken tekst, der skal stå. Design din fotobog her.

 

Designmæssig frihed

Når du bestiller en fotobog hos føtex, får du frihed til selv at vælge, hvordan den skal se ud. Du bestemmer alt fra størrelse til, hvordan papiret skal være. Derfor er det kun dine kreative evner, der sætter grænserne for, hvordan restultatet bliver.

Lav din egen fotobog

 

Hvordan skal din fotobog se ud?

Udover du har mulighed for selv at vælge billeder, desgin, indsætte tekst, tilføje rammer og benytte effekter, kan du også vælge format og størrelse. Faktisk kan du vælge mellem ni varianter i alt. Nedenfor har vi dog udvalgt en lille håndfuld af de fire mest populære: 

  • Stor: Den mest populære variant i højformat (A4), hvor du kan vælge mellem fem forskellige papirkvaliteter og flere omslag. Billederne har en størrelse på ca. 21 x 28 cm, og det er en af grundene til, at en Stor Fotobog er blandt favoritterne.
  • Stor Panorama: Smuk natur, betagende landskaber og billeder fra ferien er isæt velegnede til det liggende tværformat (A4). Billederne har en størrelse på ca. 21 x 28 cm, hvilket giver plads til at supplere med en passende tekst. Vælg mellem forskellige papirkvaliteter og indbinding.
  • XXL: Det perfekte format til bryllupsbilleder og billeder i høj opløsning. Du får en fotobog i et højformat, hvor billederne er ca. 28 x 36 cm. Vælg mellem forskellige typer omslag og papirkvalitet, så du får præcis den XXL-Fotobog, du ønsker.
  • Mini: Hvem siger, at størst er bedst? Ingen! Med en Mini Fotobog kan du forevige små glimt fra hverdagen eller fødselsdagen i et lille, hyggeligt album. Billederne har en størrelse på ca. 15 x 11 cm og er derfor vores mindste fotobog. 

 

Vær opmærksom på, at det ikke er til alle ni varianter, hvor du selv kan vælge papir - det kan du dog til de fleste. Fotobøgerne fås desuden med sider fra 26 til 178 sider. 

 

Perfekt til de specielle anledninger 

Barnedåb, konfirmation, den runde fødselsdag, bryllup eller en rejse. Der er mange gode anledninger til at forevige de største øjeblikke i livet i en fotobog. I stedet for at have dine billeder opbevaret på en telefon eller computer, er det en anden oplevelse med en fysisk bog i hænderne. 

De gode historier bliver fortalt med mere indlevelse, når du skal bladre i en bog frem for at swipe på telefonen. En fotobog er den moderne version af et gammeldags fotoalbum, som du kender. Du har bare flere muligheder for at sætte dig præg på albummet.