Vægbilleder

Hæng dine bedste fotos på væggen. Med CEWE vægbilleder er det dine fotos, der er i fokus. Vælg mellem et stort udvalg af materialer og formater, der matcher stilen i dit hjem. Fælles for alle materialer er, at de laves med dine fotos som motiv.

Lav dit eget personlige vægbillede 

Der er flere muligheder, når du vil have et billede op og hænge på væggen. Hos føtex kan du vælge mellem to løsninger: Design fra bunden med de billeder, du selv har taget, eller brug en af vores designskabeloner, og vælg mellem de flotte motiver. Du bestemmer selv materialet og formatet, uanset hvilken løsning du foretrækker. Se det brede udvalg her.

 

Vælg mellem forskellige materialer 

Når du hænger et vægbillede op, skal det matche stilen i dit hjem. Alle bor forskelligt, og derfor har du mulighed for at vælge mellem det store udvalg af materialer og formater. Det gør, at du får et vægbillede, der passer til din indretningsstil, ønsker og præferencer. 

Design dit personlige vægbillede 

 

Hvilket vægbillede skal jeg vælge?

Mulighederne er mange, og der er noget for enhver smag. Hver type vægdekoration gør noget helt særligt for rummet. Det betyder, at du kan fremhæve nøjagtigt den stemning, detalje eller det øjeblik, du ønsker.  

Nedenfor finder du et udpluk af de mest populære muligheder:

 • Fotolærred: Print dit yndlingsbillede på et fotolærred fra 20 x 60 cm til 40 x 120 cm. Du kan bruge alle billedtyper på et lærred, og en af fordelene er, at du undgår reflektioner, så billedet fremstår knivskarpt. Strukturen på et fotolærred giver et særligt kunstnerisk udtryk.
  Bestil et fotolærred 
 • Plakat: Vælg mellem fire forskellige fotopapirer, der enten fremhæver detaljerne, reducerer reflektioner eller giver en optimal farvegengivelse. Hver papirtype har sine unikke egenskaber. Du kan vælge formater fra 20 x 20 cm og op til 20 x 100 cm, og du kan både bruge egne billeder eller vælge et motiv fra det store galleri.
  Design din egen plakat
 • Akrylglas: Med 4 mm akrylglas får du en fantastisk dybdeeffekt, som er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det direkte UV-tryk giver et vægbillede med flotte, klare farver. Vælg mellem størrelser fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm.
 • Alu-plade: Med en 3 mm stærk alu-plade får du et vægbillede med en mat effekt uden genskær. Samtidig får du et billede, som både er let, holdbart og stabilt. Dit billede bliver trykt direkte på alu-pladen, hvilket giver den karakteristiske effekt. Vælg mellem størrelser fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm. 
 • Vægbillede på træ: Fremhæv dit billede på en rustik og naturtro måde med træ - det er en billedform, som er særdeles velegnet til den nordiske boligindretning. Vælg mellem størrelser fra 20 x 20 cm til 80 x 80 cm. 
  Se mere om vægbilleder på træ