Fotobøger

Fotobøger gør det nemt at forevige dine bedste stunder. I en CEWE FOTOBOG printes dine billeder på siderne af en rigtig bog. Du bestemmer selv, hvordan bogen skal se ud, og hvilke billeder og tekster, du vil have med i bogen

Stort udvalg af fotobøger

Du kan bestille din CEWE FOTOBOG i ni forskellige formater, fra mini op til størrelse XXL. Alt efter, hvilken bogtype du vælger, får du mulighed for at vælge mellem fem forskellige indbindings- og papirtyper.

Bestilling af vores fotobøger foregår ved hjælp af vores prisbelønnede bestillingsssoftware. Den giver dig en nem brugerflade med et utal af designmuligheder, layouts, baggrunde og Cliparts, som du kan bruge til at gøre din fotobog helt personlig.

 

Hvornår kan man lave fotobog?

Det er meget forskelligt, hvad der gør en fotobog. Nogle vælger at bygge bogen op omkring et tema, andre gør ikke. Da man løbende kan gemme fotobogen på computeren og arbejde videre med den, når man har tid, så giver det, for nogen, ekstra mulighed for at være kreativ.

Så hvornår er der billeder nok til at lave en fotobog? Det er 100 % op til dig, men her er nogle forslag. Du kan f.eks. vælge at bygge din fotobog op omkring:

  • Et tema: f.eks. barnets bog eller konfirmandens liv
  • En begivenhed: f.eks. selve konfirmationen, et bryllup eller en fødselsdag
  • En periode: f.eks. en årbog om året der gik eller en specifik årstid

Nogle vælger også at lave bøger, der indeholder billeder fra mange forskellige begivenheder, perioder og temaer.

CEWE FOTOBOG er din bog, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad den kan indeholde.

Vil du gerne i gang med at lave din egen fotobog. Så se vores store udvalg og download den gratis bestillingssoftware på vores side om CEWE FOTOBOG.

Rigtig god fornøjelse.