Vægbilleder

Hæng dine bedste fotos på væggen. Med CEWE vægbilleder er det dine fotos, der er i fokus. Vælg mellem et stort udvalg af materialer og formater, der matcher stilen i dit hjem. Fælles for alle materialer er, at de laves med dine fotos som motiv.

Vær kreativ med dine fotos

Foruden et stort udvalg af layouts og designskabeloner, som supplerer dine bedste billeder, så har du mulighed for at lave en flerdelt vægdekoration. De flerdelte vægdekorationer gør det muligt nemt at lave en personlig fotovæg i dit hjem.

Vi har prædefineret nogle layoutmuligheder. Del f.eks. ét billede op i flere vægbilleder, eller lav en collage med forskellige fotos til væggen.

Flerdelt vægdekoration fås til følgende materialer:

  • Plakater
  • Fotolærreder
  • Akrylglas
  • Alu-plade
  • Hård skumplade
  • Galleritryk

 

Hvilket vægbillede skal jeg vælge?

Vi tilbyder mange forskellige typer af materialer, og der er noget for enhver smag og stil.

Her præsenterer vi tre udvalgte materialer:

Fotolærred er blandt vores mest populære materialer, og fås i et stort udvalg af formater. Dit billede trykkes direkte på et rigtigt lærred, der spændes op på en kileramme. Fås i formaterne fra 20x30 cm til 120x160 cm.

Vægbillede på træ er en af vores nyheder. Her trykker vi dit foto på fyrretræ, hvilket giver et rustikt naturlook. Fås i 9 forskellige formater, fra 20x20 cm til 80x80 cm.

Familieugeplan på akrylglas gør planlægningen af din uge nemmere. Dine billeder trykkes direkte bag akrylglas, som gør det muligt at skrive ind og hviske ud, igen og igen.

Gå på opdagelse og få inspiration til dit næste vægbillede. Tag et kig på alle vores plakater og fotolærreder.

God fornøjelse