Videokamera

121 produkter
TomTom Board Mount - Støttesystem - klæbende beslag - for TomTom Bandit
194 kr.
TomTom - Støttesystem - håndledsmontering
178 kr.
Sony Handycam HDR-CX625 - Videokamera - 1080p / 60 fps - 30x optisk zoom - flashkort - trådløst netværk, NFC
3.797 kr.
TomTom - Støttesystem - handle bar montering
233 kr.
DJI - Taske for camcorder handheld stabilizer - for DJI Osmo Mobile
237 kr.
DJI Osmo Mobile - Støttesystem - håndholdt stabilisator
2.553 kr.
Rollei Mount Basic - Støttesystem - klæbende beslag - hjelm, surfbræt - for GoPro HD HERO; HD HERO2; HERO+ LCD; HERO3; HERO3+; HERO4; HERO4 Session
105 kr.
Rollei ProWear - Bryststøtte - for GoPro HD HERO; HD HERO2; HERO+ LCD; HERO3; HERO3+; HERO4; HERO4 Session
367 kr.
Hama Ball and Socket Head - Hoved for stativ med ben
199 kr.
Rollei Motorbike Pro - Støttesystem - monterings rem - hjelm - for GoPro HD HERO; HD HERO2; HERO+ LCD; HERO3; HERO3+; HERO4; HERO4 Session
367 kr.
Hama Hardcase - Hårdt hylster camcorder - EVA - sort - for GoPro HERO3; HERO4
199 kr.
SPEEDLINK Bar Mount - Støttesystem - barremontering - for GoPro HD HERO; HD HERO2; HERO+ LCD; HERO3; HERO3+; HERO4
131 kr.

Videokamera

Vil du gerne forevige dine minder i levende billeder? Så kræver det et ordentligt videokamera af høj kvalitet. Du finder det online her på siden, hvor vi har samlet alt det bedste i professionelle videokameraer og tilbehør hertil. Vi har hurtig levering og tilbyder mulighed for fri fragt til butik eller til din bopæl. Hvad venter du på? Køb dit nye videokamera online her!

Gode minder lægger sig heldigvis ofte i vores hukommelse, men sommetider er det nødvendigt at hjælpe hukommelsen lidt på vej, hvis man vil kunne huske, hvad der skete for lang tid siden. Levende billeder er de bedste til at fremkalde minder om gode dage i livet, og derfor er et videokamera en investering, som vi anbefaler alle at gøre sig. Fang alle livets gode øjeblikke på video med et videokamera, som du finder online her på føtex.dk. Vi har fri fragt til din bopæl ved køb for over 1000 kr. og fri fragt til SwipBox i butik ved køb for over 300 kr.

Vi har et bredt udvalg af videokameraer til alle behov og i flere prisklasser, så du altid kan finde et videokamera, der passer til dit budget. Vi har håndplukket et spændende udvalg af videokameraer og tilbehør fra kendte mærker som Canon, Kodak og Rollei, der er din garanti for, at du får et videokamera hjem, der kan holde i mange år, og som vil give dig video i knivskarp kvalitet, uanset hvad du filmer med det. Brug eksempelvis dit videokamera til at optage video fra livets store begivenheder som fødsel, barnedåb, ferier, jul eller fødselsdage. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan filme, så film de store begivenheder eller små hverdagsøjeblikke, som er vigtige for dig at kunne kigge tilbage på. 

Leder du efter et almindeligt kamera til at tage billeder med? Du finder vores udvalg af spejlreflekskameraer samt tasker og tilbehør dertil lige her. Vil du filme og tage billeder udover det sædvanlige, eksempelvis under dykning eller sport, så er et actionkamera højst sandsynligt det allerbedste valg for dig.

Køb dit nye videokamera online hos føtex.dk

Mulighederne er mange online på føtex.dk, og når du har fundet det videokamera, der passer bedst til dine behov, er der heldigvis ikke langt fra drøm til køb her på siden. Find dit foretrukne videokamera, læg det i kurven, og bestil det hjem med bare få klik. Så pakker vi dit videokamera til dig med det samme, og vi sender det afsted, så du har det inden for bare få dage og kan komme i gang med at lære det at kende.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit køb af videokamera? Vores team i kundeservice sidder altid klar til at svare på både stort og småt, og sammen finder I frem til den helt rigtige løsning for dig, så du kan komme godt i mål med din handel. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilpas udvalget
×
Kategori
Lagerstatus
Brand
Farve
Pris (kr)