Chromecast til streaming

 

Tilslut Google Chromecast til dit tv, og du er klar til at streame film og serier fra din smartphone, tablet eller computer. Chromecast kan streame fra alle de kendte apps, som DR TV, TV2 Play, Netflix, HBO og mange flere. Find de gode tilbud på Google Chromecast her på føtex.dk.

 

7 produkter

Chromecast – Streaming af tv fra smartphones og tablets

En Chromecast er en lille enhed, du sætter i dit fjernsyns HDMI-indgang og tilslutter strøm fra f.eks. USB-stikket. Efter en let opsætning og konfigurering af Chromecast, kan du begynde at streame fra de kendte streamingtjenester, og nyde film og serier direkte på tv-skærmen.
 

Tre grunde til at vælge en Chromecast
 

  • Del dine billeder, lyd og film fra apps på mobilen, og se det hele på hjemmets store tv-skærm.
  • En Chromecast kan benyttes af hele familien, og du kan let tage den med til f.eks. sommerhuset.
  • Opsætning sker let i Google Home app, og løsningen er en nem og billig mulighed for streaming.


Streaming via en Chromecast er en let løsning til at streame film og tv-udsendelser fra din iPhone, iPad, Android-enhed og tilmed fra din pc og Mac-computer. 

Den app du vil streame fra, skal være installeret på f.eks. din smartphone, og et enkelt tryk på en knap sender billedet fra telefon op på din fjernsynsskærm. 

Hvis du har mere end et tv, kan du flytte Chromecast fra det ene tv til det andet, eller alternativt kan du købe en ekstra Chromecast og tilslutte til hvert tv. Chromecast streamer via din trådløse internetforbindelse og kræver derfor Wi-Fi for at fungere.
 

Hvilken Chromecast skal jeg vælge

Google Chromecast findes i flere udgaver. Den største forskel er den opløsning som enheden kan vise tv-udsendelserne i. Her har du mulighed for at vælge op til 4K opløsning. 

Hvis du kun har brug for at streame musik, kan du vælge en model, der kan tilsluttes din højtaler, så du kan streame musik fra Spotify, Google Play Music og tilsvarende musiktjenester. 

Klik ind og se yderligere beskrivelser på de enkelte Chromecasts her på føtex.dk, eller se alle vores produkter til streaming her.