Philips

Philips
Er du på udkig efter et TV af høj kvalitet, der har alle de moderne funktioner? Så bør du vælge et Philips TV fra sortimentet her på føtex.dk. Vi har Philips fjernsyn i mange forskellige modeller og størrelser, så du altid har mulighed for at vælge et Philips TV, der passer til de behov, der er i din husstand. Find et Philips TV til stuen, soveværelset, børneværelset eller teenageværelset, og bestil det hjem online her på siden med fri fragt til din bopæl ved køb for over 1000 kr.
 

11 produkter
4K Smart LED TV
3.999 kr.
Med Digital Crystal Clear
1.199 kr.
Smart TV
5.499 kr.
4K Ultra HD Smart TV
7.499 kr.
Med Digital Crystal Clear
1.599 kr.
Med Android TV
4.999 kr.
4K LED TV med 3-sidet ambilight
17.999 kr.
Philips UHD TV 65" 65PUS8102
11.999 kr.
Med Digital Crystal Clear
1.199 kr.
4k Ultra HD Smart TV
3.799 kr.

Philips er nærmest synonym med kvalitet. Det anerkendte mærke leverer elektronik med fokus på brugervenlighed og gode materialer, og du kan derfor altid være sikker på at få et godt TV, når du vælger et TV fra Philips. Er du på udkig efter et nyt Philips fjernsyn, så tag et kig på de forskellige Philips TV, som du finder her på siden. Vi har blandt andet Philips TV i følgende størrelser, så du kan finde et TV, der matcher dine ønsker og drømme:
-    Philips TV med 22 tommer skærm
-    Philips TV med 24 tommer skærm
-    Philips TV med 43 tommer skærm
-    Philips TV med 49 tommer skærm
-    Philips TV med 55 tommer skærm
-    Philips TV med 65 tommer skærm
Uanset om du mangler et lille Philips fjernsyn, eller du drømmer om en hel lille hjemmebiograf, kan du derfor finde dit ønskede Philips TV her hos os. Hæng dit TV på væggen med et TV-ophæng, eller stil det på et TV-bord med masser af plads til opbevaring. Det er helt op til dig!

Køb et Philips TV på tilbud online på føtex.dk
Et Philips TV er et stilfuldt og fremtidssikret TV, der danner grundlag for mange timers god underholdning. Se klassisk TV, stream film og serier, eller brug dit TV som udgangspunkt for spil på dine konsoller. Mulighederne er mange, så grib dem, og få mest muligt ud af dit nye TV fra Philips.


Et godt TV er en investering, men det betyder ikke, at du behøver at betale i dyre domme for dit nye Philips fjernsyn. Faktisk tværtimod. Ofte kan du nemlig finde et eller flere Philips TV på tilbud online på føtex.dk, og de er lige til at bestille hjem med det samme med fri fragt ved køb for over 1000 kr. Vi leverer lige til døren, og mod et mindre gebyr bærer vi også gerne dit TV helt ind i stuen – eller hvor i hjemmet du måtte ønske, at det skal stå. Så slipper du selv for slæbet og kan i stedet blot i ro og mag sætte dit nye TV til og komme i gang med at udforske dets mange muligheder. Køb dit Philips TV online på føtex.dk i dag – det vil du ikke fortryde!

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
TV
Lagerstatus
Energimærkning