Philips Wake-up light med FM-radio

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Philips Wake-up light med FM-radio

Klik her og læs mere om Philips 60 dages garanti

Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere. 94 % siger, at de vågner mere blidt end med et almindeligt vækkeur.

Simulering af solopgang i farver vækker dig naturligt

Inspireret af naturens solopgang, hvor lyset gradvist øges inden for 30 minutter fra blød morgenrøde via orange, indtil rummet er fyldt med stærkt gult lys. Denne proces med gradvist at øge lyset stimulerer kroppen til at vågne naturligt. Når lyset har fyldt rummet, vil den naturlige lyd du har valgt fuldføre opvågningsoplevelsen, så du er klar til den kommende dag.

Vælg mellem 5 forskellige naturlige opvågningslyde

ed dit indstillede vækketidspunkt afspilles en naturlig lyd for at fuldføre opvågningsprocessen og sikre, at du er vågen. Den valgte lyd stiger gradvist i lydstyrke til dit valgte niveau inden for halvandet minut. Der er fem naturlige lyde at vælge imellem: Fuglesang, fugle i skoven, zen-have, blidt klaver og havlyde.

FM-radio, så du kan vågne til dit yndlingsradioprogram

Lyt til dit foretrukne radioprogram, mens du vågner

Displayet dæmpes automatisk, når der er mørkt i soveværelset

Displayets lysstyrke justerer sig selv. Hvis soveværelset er fyldt med lys, øges lysstyrken for at holde displayet læsbart. Når soveværelset er mørkt, dæmpes lysstyrken, så den ikke oplyser dit soveværelse, når du forsøger at sove

Beroligende lys og lyd sender dig blidt ind i søvnen

Simulation af solnedgang er en lysterapiform, der anvendes, før du falder i søvn. Simulation af solnedgang forbereder nænsomt din krop til at falde i søvn ved gradvist at mindske lys og lyd i det indstillede tidsrum.

Læs alle specifikationerne her

 


Varenummer 100222131
ID 000000000030179001-EA
Model
  • HF3520/01
Tidformat
  • 24 timer
Display
  • Digital
Funktioner
  • Med FM-radio
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig