Klap- og barnevogne

Der er mange overvejelser omkring køb af transportmiddel til sit barn. Design, funktion og sikkerhed har alle stor betydning, og barnets alder er også afgørende. Barnevogne passer godt til babyer, hvorimod klapvogne er til børn, der har lært at sidde selv. Det er vigtigt, at barnet føler sig komfortabel, når det skal med rundt og på føtex.dk har vi et stort udvalg at vælge imellem. Uanset om du leder efter klapvogn eller barnevogn, skal den passe ind i jeres hverdag, samt være rar at gå rundt med. Vi har vogne der opfylder forskellige behov, så du kan få en klap- eller barnevogn, der passer til jer.

41 produkter
Letvægtsstålstel
199 kr. 299 kr.
Med stjerner
30cm x 30cm x 15cm
199 kr.
40cm x 25cm x 8cm
299 kr.
14cm x 14cm x 10cm
99 kr.
20cm x 15cm x 8cm
149 kr.
Med stjerner
64cm x 38cm x 17cm
199 kr.
78cm x 30cm x 15,5cm
999 kr.
78cm x 30cm x 15,5cm
999 kr.
Stål - 50cm x 32cm x 17cm
299 kr.
60 cm. x 120 cm.
199 kr.

Hvad skal du vælge?

Hvis du er førstegangs forældre kan det godt virke uoverskueligt at finde rundt i, hvornår man bruger hvilke transportmidler. Vi vil her forsøge at give dig et overblik, som kan være med til at gøre din endelige beslutning lettere.

Barnevogn

Barnevognen bruges fra barnet er nyfødt. Barnevognen er varm og komfortabel at ligge i, og den kan stilles udenfor, uden at dette påvirker barnet. Dog anbefales det ikke at børn sover ude, hvis de vejer under 3000 g.

Når du vælger din barnevogn er der flere praktiske aspekter at tage højde for. Det er først og fremmest vigtigt at jeres nye barnevogn passer ind i jeres hverdag, som forældre. Dette kan for eksempel være at barnevognen passer i bilen når den er klappet sammen, eller at den er let at få med offentlig transport.

Det er mindst lige så vigtigt at forældrerne er lige så komfortable ved barnevognen som barnet er, og det kan derfor være en god ide at vælge en barnevogn med justerbare håndtag, specielt hvis du er lavere eller højere end gennemsnittet.

Klapvogn

klapvognen kan du begynde at bruge allerede når barnet har lært at sidde selv. De største fordele ved klapvognen er at den er lille, let at klappe sammen, og praktisk at have med hvis i skal på weekendtur, ferie eller lignende.

Klapvognene varierer meget i prisen, og dette spiller naturligvis også en rolle, men hav jeres behov med i tankerne. Hvis klapvognen skal bruges ofte, er det en god ide at smide nogle flere penge, i en stabil og komportabel klapvogn.

Ligesom med barnevognene er det en god ide at vælge en klapvogn med justerbare håndtag, for at øge din egen komfort ved brugen.

Kørepose

Køreposen er ikke et transportmiddel i samme forstand som en klapvogn og barnevogn. Køreposen fungerer mest som en sovepose til børn, som bruges i stedet for dynen. En kørepose kan både anvendes til autostole, klapvogne og barnevogne.

En anden smart ting ved køreposen er at den kan lynes op og fungere som et legetæppe. På den måde sikrer du dig altid at have et blødt underlag med til dit barn.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand