LEGO City

LEGO City er en af de mest virkelighedsnære LEGO-serier til dato. Elementerne er genkendelige fra barnets egen hverdag, og med LEGO City kan der bygges en hel lille by op med alt fra biler, tog og helikoptere til politi, brandfolk, vejarbejde, parker og indbrudstyve. Nok er LEGO City-byen lidt mere action-præget end den klassiske by i virkelighedens verden, men hvad gør det, når du helt selv kan bestemme, hvad der skal ske? Køb LEGO City her på føtex.dk, og kom i gang med at bygge!

22 produkter
Rejs rundt i byen på ingen tid i det motoriserede LEGO City Lyntog!
685 kr.
Begiv dig ud på eventyr
54 kr.
Find det forsvundne fly
614 kr.
Endnu en vellykket redningsaktion
298 kr.
Hpp op på en ATV og vind løbet
119 kr. 179 kr.
Tag styringen på brandstationen
614 kr.
Tilkald politihelikopteren
189 kr. 249 kr.
Hjælp politiet med jage skurkenes lastbil
614 kr.
Hop ind bag rattet på politiets ATV
65 kr. 99 kr.
Stands lastbilen og slip politihunden løs
248 kr.
Gaderne er fyldt med klodser
199 kr.

LEGO City vilkan ekspeditionsbase!


LEGO City vulkan ekspeditionsbase 60124 indeholder alt det udstyr, som ægte vidensskabsfolk har brug for! Se denne video, hvor forælderen Rachel fortæller om alle de sjove funktioner, der gemmer sig i netop denne LEGO City æske.

Køb LEGO City vulkan ekspeditionsbase 60124 her.

LEGO City

I LEGO City er der fart over feltet – både til vands, til lands og nu også i luften takket være eksempelvis den super cool LEGO City Lufthavn, hvor du kan blive en del af det team, der skal forsøge at få helikoptere og fly godt i luften. Du kan også blive politimand eller sågar indbrudstyv, slukke ildebrande som brandmand eller bare indtage rollen som ganske almindelig borger i LEGO City. Grib mulighederne og dagens udfordringer, og kombiner den alsidige LEGO City-serie med andre af de formidable serier fra danske LEGO.

LEGO City er tidløst og robust kvalitetslegetøj, der kan holde til at blive brugt på daglig basis. Der findes mange forskellige sæt i serien, og der kommer løbende nye til, så LEGO City kan blive ved med at være udfordrende og sjovt for dine børn og deres små legekammerater. LEGO City er meget intuitivt, og det vil ikke tage børnene mange sekunder at komme godt ind i legen. Det er noget af det helt særlige, som LEGO kan, når det kommer i hænderne på små, kreative hoveder! 

LEGO City er bedst egnet til børn fra 5 år og opefter, der vil kunne få timevis til at gå med at bygge og lege i det sjove LEGO City-univers. 

I LEGO City kan alle være med

LEGO City er som sagt en meget alsidig LEGO-serie, som både mindre og større børn vil finde spændende. Ligeledes kan serien bruges af både drenge og piger og kombineres med andre LEGO-serier til nye, spændende LEGO-universer. Kun fantasien sætter grænser, og børns fantasi er som bekendt rigtig veludviklet. Måske du som forælder også kan få lov til at være med? Byg en by op fra bunden sammen, og udforsk de forskellige rollelege, som LEGO City indbyder til. Jeres by kan løbende udvides med mere LEGO City, og mulighederne er nærmest uendelige.

Se hele det store sortiment af LEGO City, og bestil LEGO City hjem i dag på føtex.dk! 

Tilpas udvalget
×
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)