LEGO Friends

Lego Friends er en hyggelig serie af LEGO, der er særligt udviklet til piger – men drengene må selvfølgelig også gerne lege med. Her er fokus på de seje veninder fra byen Heartlake, der oplever både helt almindelige og helt vilde ting sammen. Hvad skal pigerne opleve næste gang? Du bestemmer! Du finder billigt LEGO Friends lige her på føtex.dk!

16 produkter
Klar to sjov på isen
229 kr.
Prøv en tur i rutsjebanen
688 kr.
Sus af sted med Andrea og Emma
179 kr.
Superoplevelser på vandet
427 kr.
Shopamok!
149 kr.
Herlig vinterferie
239 kr.
Vinterhygge
228 kr. 229 kr.
Hjælp Stephanie med at bringe gaver ud
155 kr. 179 kr.
Hjælp Stephanie med at bage
427 kr.
Stephanie er specialist i cupcakes
65 kr. 99 kr.
Ud på snowboard
114 kr.
Tag på herlig badetur med Andrea og Martina
319 kr.

LEGO Friends forlystelsespark med rutsjebane!


LEGO Friends forlystelsespark - rutsjebane 41130 inspirerer og motiverer børn til mange timers kreativ og sjov leg. LEGO æsken indeholder alt fra tælleapparat, pariserhjul, boder med billeder og mad og selvfølgelig en rutsjebane. Forælderen Chris viser i denne video alle de forskellige små funktioner.

Køb LEGO Friends forlystelsespark rutsjebane 41130 her.

LEGO Friends

Forbered dig på timevis af sjov og de skøreste lege sammen med dine nye bedste veninder: Mia, Andrea, Emma, Olivia og Stephanie fra Heartlake City. Byg din helt egen by i en verden fuld af leg med de flotte LEGO-sæt fra LEGO Friends-serien, der blandt andet også byder på flotte ure, rygsække, sengetøj, pyntepuder og meget, meget mere med det skønne LEGO Friends-tema. Her kan alting ske, og veninderne er klar til leg. Se de mange forskellige konstruktionssæt her, og find det næste sæt, der skal være omdrejningspunkt for mange gode lege i fremtiden. 

Venindehygge i verdensklasse med LEGO Friends

LEGO Friends-pigerne er ikke bare gode veninder. De er også eventyrlystne piger, der kan lide at opleve og have fart på hver eneste dag – fra pizzabagning og hvalpetræning til skisport, surfing og krydstogt. Fra tid til anden leger veninderne også popstjerner eller tager en tur på skøjtebanen. Ét er sikkert – man keder sig aldrig i selskab med pigerne fra LEGO Friends. Udlev dine egne venindedrømme igennem de eventyr, som LEGO Friends-pigerne oplever, og leg og byg alene eller sammen med dine egne veninder i timevis, indtil I er mættet af dagens venindehygge.
 
Mulighederne er utallige, og med LEGO Friends er der altid masser af underholdende stunder lige rundt om hjørnet, hvis du tør at udfordre dig selv og tænke kreativt. 

Køb LEGO Friends på tilbud online på føtex.dk

LEGO Friends er den skønneste serie af LEGO med fokus på venskaber og sjove oplevelser, og det er nemt at relatere til de ting, som pigerne i Heartlake bruger deres fritid på. De enkelte LEGO-sæt i serien kan både bruges alene eller kombineres med hinanden på kryds og tværs for endnu sjovere og mere detaljerede lege. Du kan selvfølgelig også lade LEGO Friends-veninderne hænge ud med figurer fra de øvrige LEGO-sæt her på føtex.dk. Måske pigerne møder en ægte Disney-prinsesse eller tager på tur med Batman i batmobilen? Intet er umuligt, når man er bedste veninder!
 
Du finder alle vores LEGO Friends-sæt her på siden, hvor du kan bestille dem hjem med hurtig levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus.
 
Tilpas udvalget
×
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Alder