LEGO Ninjago

Find din indre ninja frem og vær med til at kæmpe for det gode sammen med de lynhurtige og super seje ninjaer fra LEGO temaet NINJAGO. Men skynd dig... For ninjaerne har virkelig brug for din hjælp til at bekæmpe mod det onde. Her er eventyr nok til dagevis af sjov og underholdning. Hos føtex har vi samlet et stort udvalg fra NINJAGO serien til attraktive priser, og her finder du med garanti din yndlingsfigur fra den populære tv-serie. Gør klar til kamp og øv dig på dine ninjafærdigheder med LEGO Ninjago.

31 produkter
70 x 140 cm
127 kr.
70 x 140 cm
127 kr.
140 x 200 cm
299 kr.
Byg Wus store ninjatræningsbase
1.077 kr.
Løb i kamp mod hajhæren
248 kr.
Affyr dragens armbrøst
453 kr.
Undvig Tannins jordangreb
179 kr.
Red Ed og Edna fra hajhærens krabbe
378 kr.
Gør klar til kamp mod de onde robotter
245 kr.
Gør dig klar til sydende kampaction
448 kr.
Hjælp Cole med at redde Shen-Li
249 kr.
B: 29 x H: 35 x D: 16 cm
199 kr.

Find din helt egen yndlingsninja!

Kender du lærermesteren Sensei Wu og alle de seks, seje ninjaer? VEd du hvad deres

Kender du de seje ninjaer og master Wu? – Ellers kan du her blive klogere på dem og finde din yndlingsninja.

 • LLOYD
  Lloyd er den grønne ninja, som har ændret sig fra at være skurk til at være en af de supergode Spinjitzu-krigere. Lloyd er søn af Lord Garmadon - den onde som ninjaerne altid kæmper imod.
 • KAI
  Kai's elementkraft er ild - det passer meget godt til ham, fordi han har et iltert temperament, masser af energi og en impulsiv personlighed. Kai er meget retfærdig og intet kan stoppe ham i kampen for alt det gode!
 • NYA
  Nya er den eneste pige-ninja, som faktisk har skjult sig bag en hemmelig identitet i lang tid, hvor hun blev kaldt Samurai X. Dengang viste ingen at hun var pige og hun har også kæmpet lidt for at blive accepteret af drengene - men nu er hun en vigtig del af ninja-teamet!
 • JAY
  Jay har lyn som sin specielle kraft og han er lynhurtig på alle måder! Selv når han taler går det superhurtigt og han kommer altid med en sjov bemærkning - det er dog ikke altid lige godt for han når at tale før han tænker.
 • ZANE
  Den hvide ninja Zane har is som sin elementkraft, men har står også for den fornuftige computerintelligens i ninja-teamet. Zane er meget hjertelig, omsorgsfuld og går ind for frihed og fred - selvom han faktisk er en ninjarobot, der slet ikke har et hjerte.
 • COLE
  Cole er stærk og har jordens kraft. Han har begge ben plantet solidt på jorden og elsker outdoor udfordringer, f.eks. at klatre. Cole er meget praktisk anlagt, så han klarer nemt enhver udfordring, som ninjaerne kommer ud for.
   

Download gratis maleark og plakater!

Mal din helt egen super-ninja og bestem hvordan han skal se ud. Kom hurtigt igang med tegnegrejet ved at udskrive forskellige maleark lige her.

Du kan også pynte dit værelse med Ninja-plakater, så du f.eks. kan kigge på dem når du vågner og gøre klar til en dag fyldt med ninja-sjov.

Er du på udkig efter endnu mere LEGO inspiration?

Så tag et kig i vores store LEGO shop på føtex.dk. Her finder du altid de nyeste og sejeste LEGO æsker og selvfølgelig altid til fornuftige priser.

 

Tilpas udvalget
×
Genre
Brand
Alder
Pris (kr)