Coast fl60 pandelampe

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Coast fl60 pandelampe

COAST FL60 pandelampe (300 lumen) - i blisterpakning. COAST FL60 pandelampen er en kompakt COAST lygte til professionelt brug. Lygten har en ekstra bred lyskegle, hvilket gør den perfekt til at belyse større områder tæt på brugeren - uden at virke blændende. Lygtens tænd/sluk-knap sidder midt på lygtehovedet, så det er let at skifte mellem de tre lysindstillinger: Høj, medium og lav. Lygten er IPX4 godkendt så den er tæt til brug i al slags vejr. Desuden indeholder hovedbåndet reflekser, så brugeren let ses i mørke - også bagfra.FL står for frontloadet, hvilket betyder at batteripakken sidder forrest på pandelampen sammen med lygten. Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er FL60 en LED pandelygte, der er sikret mod fald, godkendt til brug i krævende miljøer, samt vind- og vejrbestandig. FL60 er selvfølgelig sikret af COAST's livstidsgaranti (gældende for produkter købt fra og med oktober 2016).
Lygten er testet og normeret efter ANSI FL1 standarden.

Features: - Lysfarve: Hvid - 3 lysstyrker: Høj / medium / lav - Lygtehoved kan tiltes - Hjelmklips inkluderet - Slagfast / Vejrbestandig- Livstidsgaranti.

Varenummer 100312390
ID 000000000060635001-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig