Coast hl7r opladelig pandelampe

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Coast hl7r opladelig pandelampe

COAST HL7R pandelampe (240 lumen) - i blisterpakning.
Coast HL7R LED pandelampen  kan oplades både via USB og AC, samt prale af både justerbart fokus og justerbar lysstyrke. Du kan nemt indstille fokus ved hjælp af det smarte "twist-fokus", som justeres ved at dreje på det yderste af lygtehovedet. Lygtehovedet er desuden udført i skridsikker gummi for et sikkert og godt greb. Lysstyrken justeres også let på et lille tandhjul bag på batteripakken. Det unikke ved dette tandhjul er, at selve justeringen foretages på baggrund af et lille magnetfelt, som tandhjulet genererer. Det betyder, at selve sensoren, der måler dette magnetfelt for justering af lysstyrken kan sidde helt aflukket og dermed sikre en bedre holdbarhed mod vind og vejr. Tænd/sluk knappen er gjort ekstra stor, så man kan udføre alle tre indstillinger selv med handsker på.

Coasts patenterede "Pure Beam Focusing Optic System" giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra fokuseret lyskegle til bred lyskegle (spot to flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lygter, der kan lave fokuseret lys. Bulls Eye spotlyset giver dig en stærk fokuseret lysstråle, som kan belyse mål op til 109 meter væk, mens en ydre ring af mere diffust lys, stadig giver dig mulighed for at se et større område ud til siderne.
Da pandelampen kan oplades med USB har du også mulighed for at oplade den i bilen, hvis du tilkøber en 12V USB lader til bilen, som fx. SKROSS USB Bil oplader. 

Funktioner
:
  • Genopladelig

Varenummer 100312414
ID 000000000060650101-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig