Coast hl8 pandelampe

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Coast hl8 pandelampe

COAST HL8 pandelampe (615 lumen) - i blisterpakning

HL8 pandelampen er vores mest kraftfulde pandelampe. Den har et fantastisk lysudbytte på helt op til 615 lumen, samt en driftstid på op til 64 timer ved lav lysstyrke. På laveste lysindstilling, på 46 lumen! Dette gør COAST HL8 til et fantastisk valg til professionelt brug, samt til generel udendørs brug, til dig, der befinder dig et sted, hvor du ikke har mulighed for at oplade batterierne så ofte. Coasts patenterede "Pure Beam Focusing Optic System" giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra fokuseret lyskegle til bred lyskegle (spot to flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lygter, der kan lave fokuseret lys. Bulls Eye spotlyset giver dig en stærk fokuseret lysstråle, som kan belyse mål op til 196 meter væk, mens en ydre ring af mere diffust lys, stadig giver dig mulighed for, at se et større område ud til siderne.
HL8 har desuden et aftagelige batteri, som er nemt at sætte på fx. et bælte og har en forlængerledning på knap 1 m. Pandelampen kan også monteres på en sikkerhedshjelm ved hjælp af de medfølgende hjelmbeslag. HL8 er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder af et uafhængigt laboratorium.

Specifikationer:

  • Lyseffekt: 615 Lumen
  • Batteritid: 1 timer 45 min . (ved fuld lysstyrke 615 lm) / 6 timer (ved mellemste lysstyrke 210 lm) / 64 timer (ved laveste lysstyrke 46 lm)
  • Lys stråle: 196 meter på fuld styrke.
  • Vægt:  363 g (inkl. batterier)Batteri: 4 x AA (inkluderet)
Funktioner:
  • Pure Beam Focusing Optic SystemTwist focus - gør det nemt at indstille lysstrålen ved at dreje på lygtehovedet
  • Justerbare elastikstropper
  • Lysstyrker: Max / Høj / Lav
  • Aftagelig batteripakke med 91,5 cm forlængerledning

Varenummer 100312415
ID 000000000060650201-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig