Drengecykler

25 produkter
Til dig, der vil køre stærkt og komme først hver gang
2.799 kr.
Til dig, der vil køre stærkt og komme først hver gang
2.799 kr.
Til dig, som ønsker at skille sig ud og komme først hver gang
2.799 kr.
En mountainbike, der er klar til offroad
2.099 kr.
2018 model
En flot Thomas Tog drengecykel med 12" dæk
749 kr.
Fast lav pris
PUCH Moonlight er en lækker cykel
749 kr.
Fast lav pris
Flot børnecykel med 14" dæk
749 kr.
Fast lav pris
PUCH Moonlight er en lækker cykel
749 kr.
Fast lav pris
En prisvenlig cykel til drengen
569 kr.
Fast lav pris
En drengecykel med 14" dæk
749 kr.
Til dig, der vil lave tricks på denne fede sølv cykel.
1.599 kr.
Fast lav pris
En god børnecykel
749 kr.

Hjælp til at vælge den rette drengecykel

Drengecykler til alle drenge

Er din dreng vild med fart over feltet og udfolde sig fysisk, så er en drengecykel en fantastisk måde, hvorpå han både kan bruge sin energi, men også en måde, hvorpå I kan komme omkring sammen. 

Her på siden finder du seje drengecykler til enhver dreng - uanset alder og smag. Desuden kan I altid vælge at sætte smart tilbehør til drengecyklen, så den bliver ekstra sej. 

> Se udvalget af cykeltilbehør til børn her

Drengecykler til drenge i alle aldre

Når din dreng begynder at gå, har han garanteret fart over feltet hele tiden for at udforske sine egne nyvundne fysiske evner, og den verden han lever i. En god måde hvorpå han lære kan koordination, samtidig med at han holder sig aktiveret. Han kan komme tidligt i gang med en løbecykel, som er en cykel uden pedaler, men som er god til at øve at bruge ben til at komme fremad samtidig med, at man skal styre med et styr. 

> Se udvalget af løbecykler her

Er din dreng kommet længere op i aldren og kan begynde at bruge en trehjulet cykel, hvilket du kan finde her på siden. Faktisk kan du finde både børnecykler til de små børn og juniorcykler til de større børn. Heriblandt også mountainbikes og racercykler. Så kan din dreng komme med far eller mor ud og dyrke motion i skoven eller på landevejen. 

Drengecykler for enhver smag

Her på siden finder du mange forskellige former for drengecykler, så selvom de fleste har klassiske blå farver, kan du finde dem i mange forskellige modeller. Find foreksempel citybikes, racercykler, mountainbikes, trehjulede cykler og flere andre cykeltyper. Er din dreng mere til andre farver eller motiver, kan du kigge i vores udvalg af pigecykler.

> Se udvalget af pigecykler her

Husk cykeludstyret - Det er både smart og sikkert

Når familien skal ud og cykle, er det vigtigt, at I alle husker det rette cykeludstyr. Foreksempel er cykelhjelmen vigtig for din sikkerhed, mens cykellygter og en sikkerhedsgodkendt lås og en ringklokke er lovpligtig. Vi har et stort udvalg af sikkerhedsudstyr:

Her på føtex.dk kan du således få en fantastisk drengecykel med smart udstyr til rimelige priser.