Pigecykler

18 produkter
Restsalg! Spar yderligere 20%, Spar nu 50%, Før kr. 979,-
699,50 kr. 1.399 kr.
Restsalg! Spar yderligere 10%, Spar nu 50%, Før kr. 1.679,-
1.399,50 kr. 2.799 kr.
Restsalg! Spar yderligere 15%, Spar nu 50%, Før kr. 1.364,-
1.049,50 kr. 2.099 kr.
Fast lav pris
En flot pigecykel i hvid
1.299 kr.
Til dig, der vil køre stærkt og komme først hver gang
2.799 kr.
Fast lav pris
En drengecykel med PJ Mask tema
749 kr.
Fast lav pris
PUCH Moonlight er en lækker cykel
749 kr.
Fast lav pris
En flot cykel, der fås i flere størrelser
1.299 kr.
Fast lav pris
Flot børnecykel med 14" dæk i Paw Patrol tema
749 kr.
Til dig, der vil køre stærkt og komme først hver gang
2.799 kr.
Fast lav pris
En flot rød pigecykel
1.299 kr.
Fast lav pris
En prisvenlig cykel til pigen
569 kr.

Hjælp til at vælge den rette pigecykel

Pigecykler til alle piger

Er du på udkig efter den klassiske lyserøde pigecykel til din pige, eller er hun mere til de rå og seje cykler, så kan du finde dem her på siden! Vi har pigecykler til piger i alle aldre og til enhver smag. Er du i tvivl om, hvilken størrelse cykel, I skal vælge, kan du også få hjælp til at vælge den rette størrelse pigecykel. 

Vi fører et stort sortiment af pigecykler til rimelige priser. Derfor kan din pige komme ud og brænde noget energi af med en sjov cykeltur til billige penge. I kan desuden nemt cykle over til købmanden sammen, eller besøge bedsteforældrene, hvis hele familien har en cykel - og I er så heldige, at de bor nogenlunde i nærheden selvfølgelig. 

Pigecykler til piger i alle aldre

Små piger har godt af at lære at cykle tidligt. Faktisk kan I allerede begynde at øve jer med en løbecykel. Et godt udgangspunkt er dog også en tre-hjulet børnecykel. Så kan dit barn lære at koordinere at træde i pedalerne samtidig med at skulle styre med et styr. Når det bare kører, kan I skifte op til en to-hjulet cykel. Vi har smarte og flotte udgaver af både to- og tre-hjulede cykler. Derfor kan du helt sikkert finde en smart pigecykel her, uanset din piges alder. 

Desuden kan det være dyrt at skulle skifte børnecykel i takt med, at dit barn vokser. På føtex.dk finder du pigecykler til rimelige priser, så det ikke vælter budgettet at give din pige en kvalitetscykel. 

Cykeludstyr - Til sikker kørsel og smarte cykler

Cykeludstyr kan være mange ting. Du kan enten vælge smart udstyr til børnecyklen, som pynter, som eksempelvis en sej ringklokke, en flot cykelkurv eller smarte egerperler. Vi har et stort udvalg af cykeludstyr til børn. 

> Se udvalget af cykeludstyr til børn her

Men cykeludstyr er også til for at din cykeltur kan være sikker, og din cykel er i sikkerhed for tyve. Her kan du blandt andet finde: 

Du har derfor helt mulighed for selv at tilføje dele til din pigecykel, så den bliver så smart, som du gerne vil have. Fandt du alligevel ikke lige dén cykel, som I leder efter, kan I se vores sortiment af drengecykler, hvis det falder mere i din piges smag.