Cykler

Uanset hvilken cykel du er på udkig efter, kan du finde den her på føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af forskellige damecykler, herrecykler og børnecykler. Gå på opdagelse herunder og find den cykel, du har brug for.

Se vores guideunivers til cykler her

Gå på opdagelse i vores guideunivers til cykler. Her kan du bl.a. få hjælp til valg og vedligeholdelse af cyklen samt hjælp til montering og justering af cykeludstyr.

Læs mere om vores brands her

SCO kvalitetscykler

SCO er en serie af kvalitetscykler, som består af lette aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. SCO cyklerne får hvert år nye designs og bliver optimerede med de bedste komponenter. Derfor fås SCO cyklerne altid i moderne farver og smarte designs, som følger tidens trends. SCO har cykler til alle, både børn og voksne, piger og drenge, herrer og damer. 

SCO cyklerne er til de prisbevidste cyklister, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

SCO Premium

SCO Premium er en serie af SCO cykler med fokus på eksklusivitet. SCO Premium cyklerne er designede i et stilrent, enkelt og robust udtryk, så der ikke er tvivl om, at det er en kvalitetscykel. Desuden er SCO Premium cyklerne konstruerede i højt specialiserede kvalitetskomponenter som eksempelvis rullebremser og justerbare styr.

SCO Premium serien er til dig, som er detaljebevidst og ønsker en cykel i høj kvalitet. 

 

Rebel by SCO

Rebel by SCO er den nyeste serie af kvalitetscykler fra SCO. Rebel cyklerne er specialcykler såsom mountainbikes og racercykler til alle som elsker fart og action. Rebel mountainbikes er konstruerede, så de er robuste og derfor er optimale til at køre i ujævnt terræn. Rebel racercyklerne består af lette aluminiumsstel og eksklusive komponenter i et aerodynamisk design. Det betyder, at du kan suse afsted på landevejen med minimum modstand. 

Rebel by SCO er for cykelentusiasten, der aktivt bruger sin cykel og elsker udfordringer. 

Bliv inspireret af SCO

Cykler til hele familien på føtex.dk

Står nogen i familien og mangler en ny cykel, så kan I helt sikkert finde en, som I kan blive glade for. Vi har nemlig cykler til alle former for cykling og til folk af alle aldre og til alle formål.

Cykling kan foregå på mange forskellige måder og med mange formål. Skal far ud og ræse på landevejen på en racercykel, eller trænger bedstemor til at holde sig i gang på en elcykel, når hun cykler til og fra købmanden, så kan vi hjælpe dig.
 

Cykler til folk i alle aldre

Står mor, far, barn eller bedste og mangler en cykel, så kan I finde en her på føtex.dk. Vi har nemlig en cykel til dig, uanset om du er 3 år eller 80 år. Vælg for eksempel i mellem:

Så kan hele familien cykle sammen og alle har den frihed, som en cykel giver til frit at bevæge sig rundt fra sted til sted og til at besøge hinanden.
 

Cykler til alle formål

Hvordan foretrækker du, at bruge din cykel? Er du til fart over feltet, så du bruger din cykel som motion, eller vil du gerne bare fra A-B? Derudover har det også betydning, hvordan strækningen fra A-B ser ud, når du skal vælge den rette cykel til dine ture.

Er du til fart og motion på din cykel, kan du vælge mellem:

Skal du i stedet blot bruge din cykel som transportmiddel, kan en citybike være et godt valg, hvis du bor i byer med mange bakker eller skal cykle langt for at komme frem. Hvis du i stedet blot kører ned til købmanden, kan det være rare med en cykel med kurv, som er rarer at cykle på og er knap så aerodynamisk. Derfor kan en almindelig damecykel, også kaldet en shoppercykel være en god idé.
 

Det rette cykeludstyr vil skabe den perfekte cykel

En cykel er ofte ikke nok alene, den kræver også det rette udstyr. Det er dog meget individuelt, hvilket udstyr man foretrækker til sin cykel, og derfor kan du frit vælge mellem vores store udvalg.

> Se hele udvalget af cykeludstyr her

Noget cykeludstyr er lovpligtigt så som lås og lygter. Andet udstyr er en idé om sikkerhed, så som en cykelhjelm. Derudover kan det også være nødvendigt med reserdevele som dæk og slanger.

Ét er sikkert - På føtex.dk kan du finde lige det cykeludstyr, som du mangler.