Cykelanhængere

Her på siden har vi samlet vores udvalg af forskellige cykelanhængere. Se bl.a. de smarte og funktionelle cykeltrailere med plads til to børn. Anskaf dig en cykelanhænger i dag, så du kan involvere dine små børn i din sunde hverdag.

Cykelanhænger – nem, praktisk og sikker transport 

Med en af vores cykelanhængere kan du i løbet af ganske få minutter forvandle din cykel til et fantastisk transportmiddel, som du kan køre dine børn trygt og sikkert rundt med og fra A til B. Det miljøvenlige, hyggelige og praktiske valg, når I skal på udflugt til strand og skov, besøge mormor og morfar eller ungerne skal bringes til og fra dagplejen eller børnehaven. Eventuel bagage, som f.eks ekstra overtræksbukser, rygsække, madkasser og drikkedunke, er der som oftest også plads til. 
 

Tre grunde til at vælge en cykelanhænger:

  • Kom let, hurtigt og billigt frem i trafikken sammen med dine børn
  • Du får dejlig motion, og ungerne hygger sig og oplever verden ”live”
  • Kan bruges som trailer til dagligvarer og andet, der skal transporteres

 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for en af vores cykel-trailere? Så får du her et par fokuspunkter, om forhåbentlig kan gøre det lidt nemmere for dig at træffe et kvalificeret valg.

  • Funktioner: Én multifunktionel cykel-trailer til flere formål? Nogle af vores modeller kan også fungere som f.eks. klapvogn, jogger og gåvogn. 
  • Design: Smag og behag er naturligvis forskellig. Vælg den udformning, størrelse og farve, som passer til dig, dine børn og din cykel. 
  • Plads/belastning: Tryghed, sikkerhed og komfort skal være i orden. Du skal derfor vælge en model, der tilgodeser dine behov i forhold til mål og belastningsgrad. 

 

Da vi løbende opdaterer og udvider vores faste sortiment, finder du nemt en ny cykel-anhænger fra et af de anerkendte kvalitetsbrands, som PUCH og SCO, der dækker dit behov. 

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Det tager kun et par minutter. Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb og ønske at bytte eller returnere.