Cykelkurve

Vi kender vidst alle til problemet med, at det er svært at have bagage med, når man cykler - medmindre man har en cykelkurv. Hos føtex har vi et fint udvalg af forskellige typer kurve fra kendte mærker - hvad end du er til polyrattan eller stål kurve. Kurvene fås desuden i mange forskellige slags størrelser. Med en prisvenlig cykelkurv fra føtex kan du nemt lige have indkøbsposen eller sportstasken bag på eller foran cyklen. God tur!

Tilbage til cykeludstyr >

9 produkter
Til bagmontering
79 kr.
Til frontmontering
79 kr.
Til formontering - fastmontering
169 kr.
Til formontering på cykelstyr - quick release
349 kr.
Til formontering - fastmontering
169 kr.
Til frontmontering. H: 26,5 x B: 24 x D: 30 cm
129 kr.
Til frontmontering - fastmontering
229 kr.
Cykelkurv til montering på styret
79 kr.
Cykelkurv til montering på styret
79 kr.

Cykelkurve til for- og bagmontering

Her på siden finder du et bredt udvalg af kurve til cyklen. Mange cykler kommer uden cykelkurv, men med mulighed for montering af en. Vi har kurve, der kan monteres på fronten af cyklen samt på bagagebæreren. Hvis du er i tvivl om, hvordan du monterer din nye cykelkurv, så har vi lavet en video-guide, hvor du kan blive klogere på lige præcis det.

Diverse cykeludstyr

Udover cykelkurve finder du et hav af andre udstyrstyper her på føtex.dk. Skal du bruge en ny cykelhjelm til at sikre dig selv eller dit barn i trafikken, en cykelpumpe til det flade dæk eller cykellygter så du er synlig i trafikken, når det er mørkt? Vi har det hele, så det er bare med at klikke løs.