Cykelpumper

En rigtig god cykelpumpe er rigtig rar at have, når nu din cykel punkterer eller blot mangler luft. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vores store udvalg omfatter både hånd- og fodpumper, alt efter hvad du foretrækker, og fås i forskellige prisklasser. Se bl.a. vores helt klassiske cykelpumpe med træhåndtag, eller den mere avancerede fodpumpe med manometer, som kan vise dæktryk. Gør dig et rigtig godt køb hos føtex.

Tilbage til cykeludstyr >

11 produkter

Pumpe med træskaft
59 kr.
Inklusiv manometer
319 kr.
Inklusiv holder
169 kr.
Med manometer
229 kr.

2-hovedet pumpe
20 kr.
Kan bruges til cyklen, men også til luftmadras og bold
129 kr.
Smart cykelpumpe
69 kr.

Til Co2 cykelpumpe
49 kr.
Inklusiv 16 g. patron
99 kr.
Med manometer og med holder
129 kr.

Er dækket blevet fladt?

Frygt ikke. Her på siden har vi nemlig et hav af cykelpumper, der kan gøre dit dæk så godt som nyt, så du igen kan cykle afsted på racercyklen, citybiken, mountainbiken, shopperen eller hvilken som helst anden cykel, du end må eje.

Den smarte eller klassiske

Cykelpumper kan være store, normale, mini eller sågar små Co2 patroner. Derfor er mulighederne også mange. Alt efter hvordan og hvor tit du bruger din cykel, kan valg af cykelpumpe være afgørende. Det kan også være en god idé, at erhverve sig flere slags. Hvis du eksempelvis cykler mange ture i områder, hvor der ikke er mulighed for at pumpe cyklen hos for eksempel en cykelforhandler, så anbefaler vi, at du investerer i enten en mini-pumpe eller Co2 patroner. Med en mini-pumpe medfører en holder til stellet, så du altid har pumpen på dig under turen. Du kan også få mini-pumpen med manometer, så du sikrer den rette mængde luft i dækket. Med Co2 patroner kan du hurtigt og nemt ”affyre” luft i dækkene med en Co2 pumpe.

Er du mere til en standard cykelpumpe, så er du stadigvæk havnet det rette sted. Vi har forskellige cykelpumper med to-hoveder, der passer til stort set alle slags cykler. Derudover har vi også forskellige fodpumper, der kan stå i for eksempel skuret og bruges til cykler såvel som luftmadrasser eller fodbolde. Fodpumperne kommer med og uden manometer.

Hvis du vælger en cykelpumpe med manometer, anbefaler vi at du tager et kig på denne guide omkring det korrekte dæktryk, så du tilsikrer, at dækkene ikke får for meget luft og i værste tilfælde ødelægges.