Cykelstole

4 produkter

Kom nemmere rundt i hverdagen med en cykelstol

Et cykelsæde eller en cykelstol til baby gør uden tvivl hverdagen lettere. Særligt hvis du ikke har bil til at transportere dig selv og dit barn hurtigt fra A til B. Din cykel og en tilhørende cykelstol til baby er en god erstatning eller et suverænt supplement til bilen, og hos føtex.dk finder du cykelstole, der er lette at montere på cyklens stel, og som kan klare en belastning på helt op til 22 kg. Alle cykelstole her i sortimentet er desuden testede og godkendte efter den europæiske standard, så du kan være helt tryg ved at tage dit barn med på tur. Husk cykelhjelmen, når I kører – både til dig selv og til din baby, så ingen af jer kommer galt afsted. 

Tag dit barn med på farten i en cykelstol

Med et cykelsæde til din cykel kan du nemt have dit barn med på cykelturen. Her kan dit barn sidde trygt og rart under hele turen og gradvist blive mere og mere fortrolig med trafikken, indtil barnet selv er stor nok til at køre på sin egen børnecykel. Alternativet til en cykelstol er en cykelanhænger, der er et godt valg, hvis du skal have indkøb eller mere end ét barn med på farten. Den fylder dog også lidt ekstra på cykelstien, men kan være det mest praktiske valg for nogle familier, hvor cykelstolen ikke rigtig er nok.  

Vi forhandler cykelstole fra PUCH, der er din garanti for en cykelstol af høj kvalitet, hvor sikkerheden er i orden. 

Køb en cykelstol til baby online på føtex.dk

I vores sortiment af cykelstole finder du cykelstole, der passer til alle cykler – både damecykler, herrecykler og elcykler. Du kan derfor være sikker på altid at kunne finde en cykelstol, der kan monteres på din egen cykel, når du vælger en af cykelstolene i vores udvalg. Det gælder uanset, hvilken type af cykel du ejer. 

Vi har både cykelstole til babyer og cykelstole til lidt større børn i børnehavealderen, og du kan bestille din ønskede cykelstol med levering inden for få dage og altid med 30 dages fuld returret, uanset hvilken cykelstol du vælger. Læg din bestilling i dag ved at lægge din ønskede cykelstol i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Vi glæder os til at handle med dig! 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand