Vi tyvstarter fødselsdagen. Se alle de vilde tilbud HER

Guides til cykler

Guides til cykler

Når man køber sin cykel online, kan man godt have brug for noget råd og vejledning, som kan hjælpe en med at vælge sin cykel samt at få den samlet og justeret til, når man modtager den. Derfor har vi samlet en række guides, som kan hjælpe dig med alt dette, så du med ro i maven kan købe din cykel på føtex.dk.

Hjælp til at vælge-guides

Første skridt i at købe en cykel er at vælge den rigtige. Det kan være endnu sværere, hvis man ikke kan prøve cyklen. Derfor har vi samlet en række guides, som både hjælper dig med at vælge den rette type cykel, samt hjælper dig med at vælge det rette cykeludstyr.

> Se alle guides, som hjælper dig med at vælge cykel eller cykeludstyr her

Hjælp til at samle sin cykel-guides

Når du modtager din cykel, skal du selv samle en del af cyklen. Hvis man ikke er så handy en type, kan det godt være en skræmmende opgave at kaste sig over. Dette har vi hjulpet dig med ved at lave videoguides, hvor en professionel cykelsmed viser dig, hvordan man samler din type cykel.

Så hvad end du har investeret i en specialiseret racercykel eller en almindelig citybike, så kan du se, hvordan man samler den.

> Se alle guides, som hjælper dig med at samle din cykel her

Hjælp til vedligeholdelse og justering-guides

Din nye cykel kan holde i mange år, hvis du passer godt på den. Derfor er det vigtigt at få justeret og vedligeholdt cyklen og dens dele. Vi har samlet en række guides, hvor du kan se en professionel cykelsmed justere og vedligeholde en cykel.

Så er du klædt på til at vedligeholde din egen cykel og samtidig spare penge på cykelvedligeholdelse.

> Se alle guides om vedligeholdelse og justering af cykel og cykeldele her

Hjælp til montering af cykeludstyr-guides

En anden måde du kan spare mange penge på, er ved at købe cykeludstyr online og selv montere det. Derfor har vi samlet en række videoguides, hvor du kan se en professionel cykelsmed montere diverse cykeludstyr på en cykel.

> Se alle guides om montering af cykeludstyr her

Alle cykelguides

Er du i tvivl om, hvad du egentlig mangler hjælp til, så har vi også samlet alle vores guides, så du kan få overblikket herover.

> Se alle vores cykelguides her