Herrecykler

Uanset hvilken type din nye herrecykel skal være, så har vi med garanti, hvad du søger. Vi har kvalitetscykler fra gode og solide mærker, som SCO og PUCH, og vi tilbyder desuden gratis levering ved køb af alle vores herrecykler. Gør dig et kup og køb din nye cykel hos føtex - du vil helt sikkert ikke fortryde det.

58 produkter
En eksklusiv og hurtig citybike til dig der ønsker alt-i-en
6.499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Udsolgt for denne sæson. Fås stadig i udvalgte butikker
1.399 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
En cykel med power til ham, der vil have mere kant i hverdagen
4.199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Herrecykel – en cykel i mange afskygninger

På føtex.dk finder du et stort udvalg af herrecykler i høj kvalitet til gode priser. Valget af herrecykel afhænger af dit behov, så hvad enten du har brug for en cykel med mange eller få gear, indvendige eller udvendige, så har vi noget for enhver smag. I vores 2018 sortiment til herrer finder du både cykler nymoderne og retro designs. Herunder:
 

Flotte herrecykler med sans for detaljer

Herrecyklerne på føtex.dk er designede og udviklede med sans for detaljer. Derfor finder du flotte stafferinger, stel i alle faconer, og herrecykler i fantastiske farver. Netop derfor er 2018 sortimentet det flotteste og mest alsidige sortiment indenfor SCO herrecykler endnu. Du kan endda finde et udvalg af funktionelle specialcykler også.

Derfor kan du helt sikkert finde en herrecykel, som passer til dig, uanset om du er 18 eller 78 år gammel, og uanset om du er til den sporty eller den klassiske herrecykel.
 

Herrecykler i høj kvalitet

Det er ikke kun designet, som der er fokus på. Også specifikationerne er der kælet for. Du kan derfor få herrecykler med 1-27 Shimano gear, indvendige eller udvendige gear, mekaniske skivebremser, i mange forskellige størrelser. Se alle specifikationer for den herrecykel, du har udset dig inde under hvert produkt. Så kan du se præcis, hvad du får for pengene.