Mountainbikes til piger

Hvis din pige ønsker sig en mountainbike, er der ingen grund til ikke at opfylde hendes ønske. Med en MTB cykel får hun optimale betingelser for at cykle i hverdagen og mulighed for mange timers sjov i det fri. Se vores udvalg af mountainbikes til piger herunder.

En cool cykel

En pige MTB er en cool cykel, der med sit tykke stel, udvendige gear og tykke hjul har et dynamisk udtryk. Det tiltaler mange piger, som elsker fart og mange unikke funktioner på deres cykel. Med farver som rød, sort, lilla og hvid og mange forskellige stelstørrelser, har føtex.dk en cykel til enhver smag og ethvert behov.
 

Tre gode grunde til at vælge en pige MTB:

  • Sejt og cool udtryk
  • Høj kvalitet og robusthed
  • Komfortabel og sikker cykel


Med affjedring i forgaflen og et robust stel er en pige mountainbike en komfortabel cykel, som ikke bare kan bruges til actionfyldte ture i skoven, men også er god som hverdagscykel til og fra institutionen eller skolen.

Cyklerne til de lidt større piger er ofte udstyret med mange udvendige gear, som er en cool detalje, der gør det sjovt at køre på cyklen. De tykke hjul med grove dækmønstre giver et godt greb i underlaget, som sikrer en god stabilitet. Der findes mange forskellige modeller og farver at vælge mellem, så der er noget, der opfylder enhver piges smag.
 

Sjov og praktisk funktion

Børn er forbløffende hurtige til at tilegne sig ny viden og læring, og det gælder også inden for cykling. Derfor må en cykel gerne være fyldt med muligheder, ligesom en mountainbike til piger er det. Teknikken er hurtigt lært, og så ligger der massevis af timer fyldt med sjov forude og venter.

At cyklen ikke kun er til sjov og spas, men også udfører en praktisk funktion i hverdagen, gør det bare endnu mere oplagt at købe en pige MTB. For ingen børn kan leve uden en cykel, som både motiverer motorikken og balancen, hvilket er vigtigt i barnets udvikling, men også får barnet fra A til B på en god måde. Med en cykelhjelmcykellygter og en cykellås er din pige hurtigt klar til cykelstierne.
 

Tilbud på mountainbikes piger

Selvom vi altid fører pige MTB’s til lave priser, sætter vi også ofte cyklerne på tilbud, så du har mulighed for at spare endnu flere penge. Det giver en god kundetilfredshed, som vi vægter meget højt.

Af samme grund giver vi dig 30 dages fuld returret, når du bestiller en mountainbike til piger, hvilket giver dig mulighed for at ombytte eller returnere cyklen, hvis den f.eks. ikke passer i størrelsen.