Mountainbikes børn

Vil din dreng eller pige gerne have en mountainbike? Mountainbikes er en oplagt model at bruge som barnets hverdagscykel, og så lægger den desuden op til mange sjove timers leg på cyklen i fritiden. Se vores udvalg af mountainbikes til børn herunder.

En cool cykel

Mange børn elsker det sporty look, som MTB cykler til børn har, og så har cyklen ofte mange gear, brede dæk og friløb, som er cool detaljer, der øger cykelglæden. Hos børn betyder cyklens udtryk meget, da det er det, de nemmest kan forholde sig til. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige farver og modeller hos føtex.dk.
 

Tre gode grunde til at vælge en MTB til børn:

  • God affjedring og høj komfort
  • Cool og sporty udseende
  • Mange funktioner og altid lave priser


Da mountainbikes er fremstillet til kørsel i ujævnt terræn, har de fleste af modellerne en affjedring i forgaflen, som almindelige børnecykler ikke har. Affjedringen stødabsorberer, når cyklen kører over bump og lignende, og øger derfor komforten. Når cyklen bruges i hverdagen, vil denne affjedring også være en fordel for barnet, her især til de børn, som elsker action og fart over feltet. Når du køber en ny MTB til børn, skal du overveje, om der er brug for noget ekstra udstyr. Barnet bør altid bære cykelhjelm, og derudover er en cykellås også et must, så cyklen ikke bliver stjålet. En anden vigtig ting at være opmærksom på er, at de fleste mountainbikes kommer uden skærme. Skal den bruges til hverdag, kan det derfor være en god idé at få sat cykelskærme på, så dit barn ikke møder op med beskidt bagdel og ryg efter f.eks. at have cyklet igennem en vandpyt på vej til skole.
 

Mange gear og størrelser

Stort set alle vores mountainbikes til børn er udstyret med mange udvendige gear. Det betyder, at alle tandhjulene er synlige, og det giver cyklen en lav vægt og en høj kraftoverførsel, så cyklen bliver nemmere at komme fremad på. At pedalerne kan køres bagud, uden at cyklen bremses, er desuden en detalje, som mange børn elsker. Vores MTB til børn kommer i mange forskellige stelstørrelser. For at opnå den bedste komfort, skal barnets fødder fladt kunne nå jorden, når det sidder på cykelsadlen. 
 

MTB cykler til børn hos føtex.dk

En mountainbike til børn passer både til drenge og piger. Med de mange farvevariationer og stelstørrelser er der noget til alle børn – selv de allermindste – der kan lide lidt ekstra action og fart over feltet. Priserne på vores cykler er altid holdt så lave som muligt, og samtidig er kvaliteten meget høj.