Aktuelle tilbud på cykler

133 produkter
Den populære hverdagscykel i et flot og stilet design
2.659,30 kr. 3.799 kr.
En lækker mountainbike til de eventyrlystne
2.379,30 kr. 3.399 kr.
Den optimale el-cykel for pensionisten
9.499 kr. 14.499 kr.
Den perfekte hverdagscykel med ekstra fokus på luksus og komfort
3.499,30 kr. 4.999 kr.
En flot klassik elektrisk damecykel i et flot design
6.999,30 kr. 9.999 kr.
Den populære hverdagscykel i et flot og stilet design
2.659,30 kr. 3.799 kr.
Lækker og let racercykel i fuld carbon-stel
10.499,30 kr. 14.999 kr.
Den populære hverdagscykel i et flot og stilet design
2.659,30 kr. 3.799 kr.
Den seje retro cykel tager dig tilbage til 70’erne
2.659,30 kr. 3.799 kr.
En lækker citybike til dig der holder af at køre meget i byen.
8.749,30 kr. 12.499 kr.
En flot og moderne el-cykel i et smart design
9.799,30 kr. 13.999 kr.
En flot klassisk elektrisk damecykel i et flot design
6.999,30 kr. 9.999 kr.

Danmark – en førende cykelnation

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Danmark er en vaskeægte cykelnation – men det er måske de færreste, der ved, at vi på verdensplan rent faktisk er en af de førende cykelnationer. Cyklen er om noget et af de vigtigste og mest anvendte transportmidler herhjemme, og det er ikke uden grund. Det er nemlig en både hurtig, nem og ikke mindst sund måde at komme fra A til B på. Er cyklen også uundværlig for dig, kan du finde en ny her på føtex.dk, hvor vi har masser af kvalitetscykler til stærke priser.

Vælg den rigtige cykel

Det kan være, at din nuværende cykel er gået i stykker, og du derfor har brug for en ny – eller måske har du allerede en cykel, du bruger til hverdag, men mangler en specialcykel til hobby- og fritidsbrug. Uanset begrundelsen er det vigtigste, at du vælger den cykel, der passer bedst til dig og dine behov.

  • Hvis du er på udkig efter en hverdagscykel, som du kan bruge til og fra arbejde, hyggelige cykelture i det fri og andre korte afstande, bør du vælge en helt almindelig og klassisk cykel. I folkemunde kaldes denne type cykel også for en bedstefar- eller bedstemorcykel. Vælg gerne en citybike, der er en meget alsidig model, og som er særligt beregnet til hverdagsbrug. De almindelige cykler fås både i herre- og damemodeller.
  • Leder du efter en cykel, der kan give dig fart over feltet på de danske landeveje? I så fald er en racercykel det helt rigtige valg. Racercyklen er udformet i et aerodynamisk og let design, der giver dig mindst mulig vindmodstand og dermed masser af fart, når du cykler i det fri.
  • Er det i stedet for den høje fart, terrænet, der lokker, er det måske i stedet for en mountainbike, du skal vælge. Den stærke og robuste mountainbike giver dig mulighed for at komme rundt i krævende terræn og opleve den skønne, danske natur. Mountainbiken er blevet mere og mere populær, og det med rette – det er nemlig en både sjov og effektiv motionsform.

Køb en cykel på tilbud på føtex.dk

Citybikes, racercykler og mountainbikes er blot et udpluk af de mange forskellige typer af cykler, som du kan finde på føtex.dk. Vi forhandler også både elcykler til cyklisten, der har brug for lidt ekstra kræfter til de større strækninger, diverse specialcykler med lad og ikke mindst børnecykler til de mindste. Find dem alle på tilbudssiden her, hvor der er mange tilbud at vælge imellem. På føtex.dk er du altid sikret et stort udvalg med den bedste varekvalitet – bestil din nye cykel allerede i dag!